Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '09

 
Kategori
Blog
 

Blog yazarı dostlarımızı bekliyoruz!

Blog yazarı dostlarımızı bekliyoruz!
 

Resim: Bülent Göncü '' New York / New Work '' kişisel sergisi, Denizatı Art Gallery


Yeşim Koç ve Bülent Göncü’nün resimleri Denizatı Sanat Galeri’sinde…

Sanatçı Bülent Göncü ve Yeşim Koç, Denizatı Sanat Galerisi’nde kişisel sergilerini aynı anda açıyorlar. Aynı atölyeyi paylaşan sanatçılar, eserlerini de 28 Mart 2009 Cumartesi günü Denizatı Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle paylaşacaklar.

Sanatçı Yeşim Koç’un ilk kişisel sergisi ‘’ My Life Story’’ ile sanat dünyasına ‘’merhaba’’ derken sanatçı Bülent Göncü de ‘’ New York/New Work’’ ismini verdiği yeni çalışmalarıyla sanatseverlerle buluşuyor.

Her ikisi de moda tasarımcısı olan sanatçılar, özgün eserleriyle sanat dünyasına yeni bir soluk getirmenin yanı sıra tutkulu, cesur fantezileri büyük bir yaşamın yansımalarını gün ışığına çıkarıyorlar.

Her iki sanatçı da yaşamın ortak teması olarak seçtikleri ‘’sevişmek ve üretmek evrene artı değer katmaktır’’ sözünden güç alarak, sergilerinde evrensel barışa çözüm önermelerinde bulunmaktadır. Bu iki sergiyi aynı anda görmek isteyen sanatseverler, 28 Mart 2009 Cumartesi saat 17:30 – 20:30 saatleri arasında serginin açılış kokteyline gelebilirler. Sergi 18 Nisan 2009 tarihine kadar izlenebilir. Denizatı Sanat Galerisi, Galatasaray'daki Mısır Apartmanı karşısında Koska'nın üstündedir.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..