Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '08

 
Kategori
Blog
 

Blog yazarlarına test soruları...

Blog yazarlarına test soruları...
 

    Kendi yaşamınızdaki olayları, başkalarına mal ederek blog yazdınız mı?
    Yazmış olduğunuz bir blog yazısını çok beğenerek, bu yazıyı burada harcamak yerine, belki ilerde yazacağınız kitapta kullanmak üzere sakladığınız oldu mu?
    Yazmış olduğunuz blog yazısıyla aynı anda yayına alınan başka bir blog yazısı sizin yazınızdan çok daha fazla hit aldığını gördüğünüzde yazınızı yayından çekmeyi düşündünüz mü?
    Yazacak konu bulmakta zorlandığınızda bu yüzden blog sayınızın az olduğunu düşünüp, havaya, suya, ota blog yazarak blog sayısını arttıranlara kızdığınız oldu mu?
    Özellikle haber konusunda yayına hazırladığınız yazınızı, yayına vermeden evvel aynı konuda başka birinin sizin yazdıklarınıza benzer yazısını görünce, kendi yazınızı iptal ettiniz mi?
    Gecenin geç saatlerinde yazmış olduğunuz yazınızın yayına alınmadığını, buna rağmen sizden daha geç saatte başka bir blog yazısının yayına alındığını görünce güvenilir yazar olmadığınıza üzüldünüz mü?
    Bir yorum yazıp, kaydet düğmesine bastıktan sonra, keşke bu yorumu bu kadar ağır bir şekilde yazmasaydım deyip, pişman olduğunuz oldu mu?
    Sizin bir blog yazınıza ağır eleştiri getiren başka bir blog yazarına, onun sayfasına girerek, yazmış olduğu blog yazılarına aynı şekilde misillemede bulundunuz mu?

Eğer Evet’ler fazlaysa siz takıntıları olan fazla hassas birisiniz. Evet ve Hayır’lar eşitse normal bir blog yazarısınız. Eğer Hayır’lar fazla ise ideal bir blog yazarısınız.

Laf aramızda kendi hazırladığım bu test sonuçlarına göre ben 5 evet vererek takıntılı yazar konumuna düştüm. Bu durumu en kısa zamanda düzelteceğime inanıyorum.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..