Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '15

 
Kategori
Blog yazarları tartışıyor!
 

Bloğa veda ederken

Günlerdir halk arasında konuşulup tartışılan ama seçim nedeniyle tekrar gündemden düşen bir konumuz vardı hepimizin o da neydi;

''Medya ve Haber Alma Özgürlüğü''

Düşünsenize muhalifsiniz gazeteci olmuşsunuz ama kimse size özgürce haber yazdırmıyor halka sesinizin ulaşmasını engelliyor! Ne garip hem halkın sorunları olacak hem de vatandaşın sesini hiç bir ortamda duyuramıyorsunuz nerde görülmüş bunlar acaba? Veya hangi ülkede medyanın susturulduğu hatta kanalların bir bir kapatıldığına şahit olundu. Soruyorum sizlere var mı böyle bir örnek? Bakın şu anda blogtayız ama yarın bir gün buralarda tamamen sessizliğe gömülecek. Çünkü yazmaya korkuyoruz ve başımıza bir iş gelir diye susuyoruz inatla. İyide zaten memleketin hali ortada  değil mi?Geçim sıkıntısıdır, ekonomidir falandır almış başını yürüyor. Daha neyi gizleceğiz ki bizler olmayan pembe hayalleri var mı göstereceğiz insanlara yoksa!

Neyse lafı daha fazla dolandırmaya gerek yok. Bu benim artık son bloğum  bundan sonra yazmayacağım beni takip edip okuduğunuz için teşekkürler. Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun..

 
Toplam blog
: 30
: 153
Kayıt tarihi
: 03.03.11
 
 

30 yaşındayım Kocaeli Çayırova'da yaşayan bir yurttaşım, İstanbul'da doğup büyüdüm ve şu an bekar..