Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '09

 
Kategori
Blog
 

Blogdan dergiye II

Blogdan dergiye II
 

Mayıs-haziran 2009 sayısı çıktı.


Sevgili blog yazarı dostlarım. Ama, özellikle İstanbul'un en güzel ileçelerinden biri olan Kadıköy ve cıvarında oturan sevgili dostlar. Kadıköy'de bölgesel bir yayın olarak yayınını sürdüren Kadıköy Life adlı çok kaliteli ve gerçekten çok güzel bir dergi var. Eğer, bugüne kadar keşfedemedinizse mutlaka alın okuyun ve Kadıköy'den haberdar olun.

Daha önce Milliyet Blog'da yayınlanan "Kadıköy'ün Sinemaları" başlıklı yazım bu dergide yayınlanmıştı. Şimdi, yani mayıs-haziran 2009 sayısında "Kadıköy'ün Köşkleri Yıkılırken" başlıklı yazım yayınlandı.

Çok şık tasarım ve grafik çalışmalarının yanı sıra, güzel fotoğraflarla süslenmiş bu yazımı Kadıköy Life Dergisi'nden de okumaya davet ediyorum. Görsel malzemeler işin içine girince ve tabi ki kâğıdın o güzelim kokusu burnunuza gelirken böyle "nostaljik" yazıyı okumak çok daha keyifli oluyor.

Derginin bu sayısında bütün Kadıköylülerin dikkatini çekecek konular da var. Örneğin, Caddebostan-Tuzla sahil yolunu merak etmiyor musunuz? O güzelim tasarımları görmek istemez misiniz? Ya Erenköy muhtarıyla yapılan söyleşiyi merak etmez misiniz? Örneğin Erenköy'de hangi ünlülerin oturduğunu ben ilgiyle ve merakla bu söyleşiden öğrendim.

Ya Gazhane olarak bilinen yapının geleceği konusunda yapılan tartışmaları merak etmeyen Kadıköylü var mıdır?

Milliyet Blog gibi dünyaya sesinizi duyuran bir iletişim ortamından, bölgesel, fakat, etkisi geniş olan bir dergi olan Kadıköy Life'da da yer almak gerçekten çok hoş.

Bu aynı zamanda Milliyet Blog yazılarının da boşa yazılmadığının en güzel göstergesidir.

Her iki yayına da teşekkür borçluyuz.
 
Toplam blog
: 278
: 3275
Kayıt tarihi
: 26.05.07
 
 

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde doğdum. Bir daha da Kadıköy'den ayrılmadım. İstanbul Üniversitesi, Ede..