Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '18

 
Kategori
Blog
 

Blogger Grubundan Aktüel Gruba

Blogger Grubundan Aktüel Gruba
 

2010 yılından beridir buradan duyurarak gerçekleştirdiğimiz 'Blogger Buluşmalarımız' Milliyet Blogtan yeterli ilgiyi görmeyince düzenli buluştuğumuz Kerim KORKUT, Yılmaz ÇETİNGÖZ ve Kadri KANPAK buluşmalarımızı çevremize açma ve her ayın ilk cuma akşamı AKTÜEL GRUP ismiyle buluşma fikrinde anlaştık. Yaptığımız küçük duyuruyla ilk buluşmamızı 2 Şubat 2018 de İstiklal Caddesinde gerçekleştirdik.

Buluşmaya; Üst Düzey Bankacı, Roman Yazarı ve Resam, İngilizce Öğretmeni ve Seyyah, Gazeteci-Yazar, Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı, Ressam-Mimar, Muhasebe Yöneticisi, Sosyoloğ-Elektirik Teknisyeni, Maliyeci, İş Adamı, Dış Ticaret Uzmanı ve Mentor gibi farklı sıfatlarda 12 kişi buluştuk. 

Buluşmalarmızda; Din, Siyaset ve Futbol konularının dışında yaşama dair doğaçlama sohbetler yapmaya karar verdik.

İlk buluşmamızda katılımcılar özetle; yaşamın farklılıklarının ve renklerinin güzelliğini, yaşamı paylaşmanın zorluğu, her bireyin özgünlüğünü özgürce yaşaması, yaşamı geniş açıdan algılayıp özgürlükle yaşamak gerektiği, başarıya ulaşmak için çabalamanın önemi, mükemmelliyetçiliğin anlamı, mutlulukları paylaşmanın değeri, yaşamın belirsiz ve denemeye açık olduğu, iç huzur için çaba gerektiği, yaşamın sihirli kelimesinin adalet olduğu, farklı açılardan bakıldığında rutinlerin gereksizliği ve yaşamın detaylarını atlamamak gerektiği başlıklarında yaptıkları sunumlarla çok verimli, keyifli ve katan sohbetler yaptık.

Bu tarz sohbetlerin maksimum 16 kişiyle olacağını ve üye sayısının 20 olması halinde toplantı günlerinde müsait olmayıp gelemeyeceklerle 12 katılımcıdan fazla sayıda buluşmalar yapabileceğimiz konusunda fikir birliğine vardık. 

İlgilenenlerin ilgisine sunuyoruz. 

Kadri KANPAK  

  

 

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..