Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '09

 
Kategori
Futbol
 

Bobo Beşiktaş'ta kalır mı?

Bobo Beşiktaş'ta kalır mı?
 

(İNT.ALINTIDIR)


Transfer zorluğu yaşayan Beşiktaş Kulübümüz Bobo'nun satılması halinde Uruguaylı oyuncuyu transfer edecek.

Beşiktaş'ta Uruguaylı yıldız futbolcu Walter Pandiani ismi gündeme geldi. Siyahbeyazlı takımın 2 yıl önce de kadrosuna katmak istediği 33 yaşındaki golcü oyuncunun alınması için rapor verilmiş. Eğer gerçekten teknik direktör Mustafa Denizli alınması yönünde onay vermişse Pandiani nasıl alınacak.
Osasuna kulübünde 2010 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcu için İspanya'ya çıkarma yapılacakmış.

Bu arada Denizli sporda oynayan Çağlar Birinci transferine de onay verilmiş.

33 yaşındaki Pandiani için taraftar yaşlı olduğunu düşüne dursun bir süredir Beşiktaş'tan ayrılacağı gündemde olan 23 yaşındaki Bobo için W.Bremen Kulübü son olarak 6, 5 milyon Euro teklif etmişti. Ancak; Beşiktaş'ın beklenti rakamı daha fazla olması nedeniyle, teklifi kabul etmemesi üzerine yarın yeni bir teklifte bulunacağı öğrenildi. 8 milyon Euro'ya yakın bir teklif sunması halinde bu transferin gerçekleşeceği ifade edilmiş. Bu futbolcunun da satılması halinde, yabancı forvet arayışlarına devam edecektir.

Geçen sene de satış listesine konulan, ancak; tatmin eden teklifler gelmediğinden başka külüplere verilmeyen Bobo bu sezon da Beşiktaş'ta kalabilir. Zaten 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğundan gerekirse başka forvetler aranmaz.

Bobo Beşiktaş'a geldiği ilk günden beri gol atıyor. Her zaman da futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum diyor. Daha 23 yaşında böyle yetenekli bir futbolcuyu satıp, yerine başka futbolcu aramayı mantığım kabül etmiyor.

 
Toplam blog
: 8
: 725
Kayıt tarihi
: 11.06.09
 
 

Öğrenciyim, bu sayfadan kendime ve anneanneme ait görüşlerimi, yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. He..