Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '16

 
Kategori
Hamilelik Öncesi
 

Böbreğimi Yastık Gibi Kullanıyormuş:)

Hamileliğimin 21. haftasına sırtımın sağ tarafındaki şiddetli ağrı damgasını vurdu. Belli bir süre oturduktan sonra başlayan ağrı, bazen o kadar çok artıyor ki, aynı pozisyonda oturmaya devam edebilmek imkansız. Oturduğum yerde sağa-sola kaykılıp duruyorum, evdeysek sorun yok, uzanıp dinlendiğimde geçiyor, ancak iş yerinde ya da arkadaşlarımızla dışarıda otururken durum vahim. Geçtiğimiz akşam dışarıdaydık ve eşim akşamın bir kısmını sırtımı ovarak geçrimek durumunda kaldı.

Hafta sonu doktor muayenemiz vardı, daha önce okuduğum yazılarda bu ağrıların nedeninin böbrek büyümesi olabileceğini öğrenmiştim. Veya bebeğin böbreği yastık gibi kullanması sonucu yaşanan sıkışma da ağrıya neden olabiliyormuş.

Doktoruma durumu aktardığımda bunun olabileceğini, böbrek büyümesi için endişelenmemem gerektiğini söyledi. Çünkü, böbrek büyümesi olursa öyle uzanmakla, pozisyon değiştirmekle geçmezmiş. Yerinde bile duramazsın dedi. Gün içinde mümkün olduğunca sık dinlenmeye çalışacağım.

Ayrıntılı Ultrason

Doktorum bebeğe ultrasonda baktıktan sonra, ayrıca bir ayrıntılı ultrason istedi, Eskişehir'de gidebileceğimiz üç isim önerdi. Muayene sonucuna göre bebekte bende iyi durumdayız. Ayrıntılı ultrasonu çektirdikten sonra sonucu doktor ile paylaşacağız.

 
Toplam blog
: 47
: 1945
Kayıt tarihi
: 04.08.07
 
 

Eskişehir'de yaşıyorum. Kısa hikayeler yazıyorum. Bir oğlum var.   ..