Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '11

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

Bodrum Booodrumm

Bodrum Booodrumm
 

ekip süperdi:))


Uzuuuuun bir aradan sonra nereden başlasam, nasıl anlatsam modundayım dostlar. Bakalım neler çıkacak. "Yaz Kızım":))

Kalbim Ege'de, bedenim Anadolu'mda kaldı.

Bal kuzularımla birlikte Bodrum Bodrum yapalım dedik ve düştük yollara. 19 Mayıs tatili. Bir ay öncesinden zar zor yer bulabildik otobüste. Git git yol bitmez, git git bitmez, hele de uyuyamayınca zor bitti 11 saatlik yolculuk.

Allahtan yanımda canım arkadaşım Funda'm vardı da iki lafın belini kırdık. Çocuklar arkamızdan söylenselerde, susun artık uyuyamıyoruz deselerde hiç oralı olmadık. Bol sohbetli yolculuğumuzun ardından otelimize yerleştik.

Ve işte; ye-iç-yat-kalk-eğlen-coş modundaki tatil başlıyorrrr....4-5 gün de olsa şehir gürültüsünden, iş stresinden uzak kalmak...

oh beee!

Uzun kahvaltı sofraları, muhteşem deniz manzarası karşısında boool köpüklü Türk Kahvesi yudumlamak, mmmmm nefis demek...

Çoğunu ilk defa orada duyduğum pop şarkılarına adapte olmak, şarkılara eşlik etmeye çalışmak, hatta dans etmek, çocuklarımın benmle dalga geçmesi, aaaaa anne hiçmi duymadın "evli, mutlu, çocuklu" şarkısını! demeleri. Çılgınca dans edilen dum tıs dum tıs yerli yabancı şarkılar...havuz başında günde iki posta yapılan club dansı, sevimli animatörler ...tam gel keyfim gel...

Boşuna dememişler sayın büyüklerimiz geçen günlere "kuş misali" diye. dört günde çabucak uçtu gitti, işte, yedik, içtik, eğlendik, coştuk ve bittiiii. Burada, şurada, orada heryerde. Bize her yol Paris gibiydik maşallah.

Ammaaaa illaki evim. Evim evim güzel evim. Zaman kısa da olsa gittiğim her yerden bir an önce evime gitmek gibi bir telaşım vardır nedense. Yediğim önümde yemediğim arkamda da olsa, ı-ııııh 3 en fazla 4 gün yeter bana evimi özlemem için.

Farkettimki çocuklarım biraz daha büyümüşler. Beni hiç bunaltmadılar, ne yolculukta ne tatilde. herkes kendi havasındaydı, çaktırmadan kontrolüm altındaydılar tabikide. Hatta içinde "hadi" kelimesi geçen cümle bile kurmadığımı farkettim orada onlara:)

Evet evet iyiki anneyim, anne olmasaydım eğer sevginin bu kadar karşılıksız olabileceğini tadamayacaktım.

Şükürler olsun bu güzellikleri verene, verip de yaşatana.

Son durum şu: gel keyfim gel bitti...

Sevginizi hakedenle kalın:)

 
Toplam blog
: 184
: 2109
Kayıt tarihi
: 11.03.07
 
 

1974 Bremen doğumluyum. Hayatın Med-Cezir'lerle dolu olduğuna inanırdım; yaşaya yaşaya anladım ki ö..