Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '09

 
Kategori
Öykü
 

Bodrum Fantazileri ve Salsa'yla Biten Evlilikler -4-

Bodrum Fantazileri ve Salsa'yla Biten Evlilikler -4-
 

SALSA


Bu yolculuğa katılan çiftlerden biride, Tuna ve Kocasıydı. Tuna, otuzsekiz yaşlarında uzun boylu, kumral, güzel bir fiziğe sahip olumlu düşünen bir kadındır.Sekiz seneye yaklaşan evliliklerinde, hayatı güzel yaşamak adına, her fırsatta, tatile çıkmayı, seyehat etmeyi düşünmüşler ve uygulamışlardır.

Tuna'nın kocası Caner ise daha önceki evliliğinden bir oğlu olmuş o nedenlede hayat felsefesini mutlu yaşam üzerine kurmuş, Tuna'yla evlilikleride başlangıçta bu ortak nokta üzerinden yürümüştür. Tabi yıllar geçtikçe, bir kadın olarak Tuna'nın içinde fırtınalar kopmaya, bir yandanda çocuk özlemi ağır basmaya başlamıştır.

Caner, stilislik ve modalistlik üzerine, firmalara iş yapmaktadır. Devamlılık arzetmiyen işi nedeniyle boş vakitlerini değerlendirmek için kendine iş kurmayı denemiş, fakat kısa bir müddet sonra butiğini kapatmak zorunda kalmıştır. Caner'in vurdum duymaz hali, üstelik çocuk konusunda isteksiz hali Tuna'nın canını sıkmakta, daha bu evliliğe ne kadar tahammül edebileceğini düşünmektedir.

İpleri kopma noktasına getiren son olay ise, Caner'in yurt dışında yapmış olduğu bir iş anlaşması gereği bir yıla yakın Avusturya'da çalışmış, ülkeye döndüğünde yine beş parasızdır. Tuna artık bu yükü kaldırmak istememiş, Caner'e restini çekmiştir. İşte bu mavi yolculuk her ikisi içinde iyi bir düşünme fırsatı olacaktır.

Emel için bu gezi bazı şeylerin değişeceği sinyali vermektedir. Bertan'la samimiyeti ilerletmiştir. Hatta tekne Datça'ya geldiğinde, Bertan'la beraber başbaşa bir restorantta yemeklerini yemişler, bütün günü birlikte geçirmişlerdir. Böylece birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı bulmuşlardır. Tekneye döndüklerinde ikisininde mutlulukları gözlerinden okunmaktadır.

Jale, Emel'i sıkıştırmakta, olanları anlatmasını istemektedir. Emel açık açık Bertan'dan hoşlandığını, ona karşı içinde birşeylerin kıpırdandığını dile getirmekte bir sakınca görmemektedir. Jale, Nejat'ı hatırlattğında ise tepkisi sert olmuştur.Onun, şimdi sevgilisinin koynunda olduğunu bilmek için müneccim olmaya gerek yoktur der. Jale'de Emel'i destekler şekilde konuşur. Jejatl'a İlke'nin birlikteliğini hemen hemen bütün çevresinin bildiğini söyler.

Devamı var...

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..