Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '14

 
Kategori
Astroloji
 

Boğa burcu dolunayı & burçlara göre etkileri

Boğa burcu dolunayı & burçlara göre etkileri
 

 7 Kasım 2014 tarihinin ilk saatlerinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Akrep burcundaki Güneş’e Dolunay yöneticisi Venüs eşlik ediyor ve an haritasında Başak burcu yükseliyor. Jüpiter ~ Satürn etkileşiminin etkileri hissediliyor. Mars ve Plüto kavuşum için gün sayıyor…

24 Ekim 2014 tarihinde başlattığımız girişimlerin ve aldığımız kararların somut sonuçlarıyla karşılaşacağımız bir dolunay bizleri bekliyor. İkili ilişkilerimizde önemli testlerden geçebilir, verdiğimiz kararların doğruluk derecesini görmeyi başarabiliriz. Bu süreçte hayattan keyif aldığımız konular, sahip olduğumuz kaynaklar ve değer yargılarımız ön planda olacaktır.

Maddi kazançlar, gelirler ve giderler gündemi fazlasıyla meşgul edebilir. İlişkilerimizde somut değerler almaya ve görmeye fazlasıyla önem verebilir, maddi açıdan güvende hissetmek isteyebiliriz.  Kaliteye, konfora ve lüks tüketime yöneleceğimiz bu süreçte; harcamalarımızda tutumlu olmamız, abartılardan uzak durmamız ve sonrasını düşünerek hareket etmemiz önem kazanacaktır.

Güven ihtiyacımız iştahımızda gözle görülür artışlara neden olabilir. Kilo almaya elverişli olacağımız bu süreçte iradeli olmaya ve sağlıklı beslenmeye bilhassa özen göstermeliyiz. Rahatımıza ve keyfimize fazlasıyla önem verebilir, tembelliğe yatkın olabiliriz. Doğada kısa yürüyüşler yaparak ruhsal dengemizi koruyabilir, yüksek enerjimizi dengeleyebilir, toprağın gücünden yararlanarak negatif yüklerimizden arınabiliriz.

İlişkilerde değer yargıları gündeme gelebilir. Kıskanç yaklaşımlar sergileyebilir, hassas ve alıngan davranabilir, olayları büyütmeye açık olabiliriz. Kendimizi değerli hissetmeye fazlasıyla önem verebilir, verdiğimiz değerin karşılığını bulamadığımız ilişkileri sonlandırabiliriz. Uzun süre önce bitirilmesi gereken ilişkilerde trajik olaylar yaşanabilir, değişime direnen bireyler güçlü sarsıntılar yaşayabilirler.

Her birey kendi değerini kendi oluşturur. Yaşadığımız dünyayı ve çevremizdeki insanları “var eden”, kendi bedenimiz ve kendi ruhumuzdur. Bedenimize hak ettiği değeri göstermezsek, en çok kendimize değer vermezsek; yaşadığımız tüm ilişkiler hayal kırıklığı oluşturmaya devam eder.  “O bana değer vermiyor, beni sevmiyor… ” peki ya sen gerçekten kendinle barışık mısın? Tüm kusurlarınla kendini kabul ediyor, değer veriyor ve seviyor musun?

Her insan, bizi bize gösteren bir yansımadır. Sinir katsayımızı en yüksek derecelere çıkaran eylemler, kendimize bakmamız gereken zamanlara işaret eder…  Kin duygularıyla harekete geçerek intikam almak istediğimizde ve beddua ettiğimizde, attığımız zehirli oklar gelir bizi vurur!  Hayatta yaşadığımız her acının, yaptığımız iyiliklerin ve kötülüklerin elbet bir karşılığı vardır. Evrensel zamanlamaya ve ilahi adalete daima güvenin…

Hepimiz kendi eylemlerimizden ve kendi hayatımızdan sorumluyuz. Dış etkenleri değiştirmeye çalışmak, hesap sormak, had bildirmek yerine kendimizle ilgilenelim… Herşey üstümüze geliyorsa ve hiçbir çıkış yolu bulamıyorsak, kendimizle hesaplaşma vakti gelmiştir. İçinde bulunduğumuz koşulları ve nefsimizi olduğu gibi kabul ederek, değişimin yenileyici etkisine kapılabiliriz. J

Bugün, hayatın geri kalan ilk günü…

Dolunayın Yükselen Burcunuza Göre Etkileri;

Koç

Maddi kazançlarınız, ödemeler, harcamalar ve gelirler ön planda olacaktır. Güvende hissetmeye fazlasıyla önem vereceğiniz bu süreçte, değerlerinizi korumak isteyebilirsiniz. Maddi kazançlarınız artabilir, beklediğiniz ödemeleri alabilirsiniz ancak gecikmeler gündeme gelebilir. Gereksiz masraflardan uzak durmalısınız.

Boğa

Işığınızın ve enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik verebilir, duygularınızı görünür bir şekilde yaşamak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizin ön plana çıkacağı bu süreçte, önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Somut değerlere önem verebilir, sonuçların kalıcı olmasına özen gösterebilirsiniz.

İkizler

Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bu süreçte, rüyalarınız önemli mesajlar verebilir. Kendi içinize dönmek isteyebilir, geçmişte yaşadığınız tecrübeleri sorgulayabilir, kişisel ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilmediğiniz bazı gerçekler açığa çıkabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Yengeç

Arkadaş ortamlarınızda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bilmediğiniz gerçekler öğrenebilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geleceğe yönelik hayalleriniz doğrultusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler gündemde olacaktır. Alınganlığı abartmamaya dikkat etmelisiniz.

Aslan

Geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilir, iş ve kariyer hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belirsiz olduğunuz durumlar netlik kazanabilir. Ailenizin ve evinizin ihtiyaçları gündemde olacaktır. Geçmişten gelen ve artık işinize yaramayan alışkanlıklar bırakma zamanı.

Başak

Düşünce ve inançlarınızda yeni farkındalıklar kazanabilir, uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yaşadığınız gelişmeler, hayat tecrübelerinizin artmasına yardım edecektir. Yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi

Geçmişte kapattığınız defterleri gözden geçirebilir, yaşadıklarınızı düşünebilir, gizemini koruyan ve bilinmeyen konularla ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz. Yürümeyen ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Miras, kredi, nafaka gibi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler gündeme gelebilir.

Akrep

İkili ilişkileriniz ve bireysel istekleriniz ön planda olacaktır. İlişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı düşünebilir, içinde bulunduğunuz şartları gözden geçirebilirsiniz. Bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilir, belirsiz olduğunuz durumlarla ilgili netlik kazanabilirsiniz. Yürütmekte zorlandığınız ilişkiler sona erebilir.

Yay

Çalışma hayatınızda ve günlük hayatınızda hareketli ve tempolu günler geçirebilirsiniz. Tamamlamanız gereken rutin işleriniz gündeme gelebilir. Geçmişte edindiğiniz tecrübeleri göz önünde bulundurarak hareket etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, düzenli yaşamaya önem vermelisiniz.

Oğlak

Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Keyif aldığınız etkinliklere daha fazla zaman ayırabilir, yaratıcılığınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Sağlam temeli olmayan ilişkileriniz sona erebilir, uzun süredir devam eden ilişkilerinizde keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova

Ailenizin ihtiyaçları ve evinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınızı ve bilinçaltınızda yer eden konuları görmeyi başarabilirsiniz. Gelecekteki hedeflerinizde size katkısı olmayacak bağımlılıklarınızı bırakmalısınız. Bu dolunay, bu konularla yüzleşebilmenize yardım edecek.

Balık

İletişim trafiğinizin aktif olacağı bu süreçte, düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade edebilir, bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Akrabalarınıza zaman ayırmanız, kardeşinizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Yolculuklar gündemde olacaktır. Düşünce ve inançlarınızda önemli değişimler gündeme gelebilir.

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..