Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '16

 
Kategori
Astroloji
 

Boğa burcunda Dolunay & burçlara göre etkileri - 14 Kasım 2016

Boğa burcunda Dolunay & burçlara göre etkileri - 14 Kasım 2016
 

Bugün saat 16:51’e Boğa burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Etkilerini bir süredir güçlü bir şekilde hissettiğimiz Dolunay, hafta boyunca etkisini sürdürmeye devam edecek. Dolunay’ın tamamlanma enerjisiyle birlikte sahip olduklarımız, sıkı sıkı tutunduklarımız, değişmesinden korktuğumuz konular bugünlerde değişime uğrayabilir. Vazgeçemem dediğimiz şeyler büyük sınavımız haline dönüşebilirler. Yaşamakta olduğumuz süreç, dünyasal zevklerden, maddeden ve hırslardan uzaklaşarak, kendi öz derinimizle bütünleşmeyi gerektiriyor. 
 
Dünyaya yakın konumda gerçekleşerek etkisini maksimum gücüyle aktaran bu dolunay, karşı koyamayacağımız kadersel sonlanmaları ve bitişleri beraberinde getirebilir. Bu dolunay’da alabileceğimiz ve uygulayabileceğimiz en iyi karar; yapmaya cesaret edemediğimiz eylemleri yapmak ve uygulamak olacaktır. Bitiş ve son gibi tanımladığımız olaylar; yepyeni başlangıçları ilahi adalet terazisiyle yaşamımıza getirecektir. Yeter ki değişim karşısında kabulde ve teslimiyette olalım… Yarınların bugünlerden daha güzel olacağını yaşamadan bilemeyiz. Her değişim, gelişime gebedir… 
 
Bu Dolunay’la birlikte kendimizi mutlu etmek, sevdiğimiz ve keyif aldığımız konularla ilgilenmek iyi hissettirecektir. Sanatla ilgilenmek, sosyal aktivitelere katılmak, kişisel bakım ve güzellik işlerimizi gündeme getirmek keyifli olabilir. Bize huzur vermeyen kişilerden ve olaylardan uzak durmayı tercih etmeli, dış dünyadan almaya çalıştığımız sevgi, ilgi ve saygıyı önce kendi içimizde bulmalıyız. Gördüğümüz tüm gerçekliği var eden, olaylara anlam yükleyen biziz… Şimdi, kendiciğimize dönme ve onu mutlu etme zamanı… J
 
Aşk’la dolsun, aşk’la taşsın ruhunuz… Ve baktığınız, gördüğünüz her şeyde O’nun mucizeleriyle renklensin yaşamınız… Sevgiyle… 
Dolunayın  Burcunuza Göre Etkileri;
 
Koç
Maddi kazançlarınız, ödemeler, harcamalar ve gelirler ön planda olacaktır. Güvende hissetmeye fazlasıyla önem vereceğiniz bu süreçte, değerlerinizi korumak isteyebilirsiniz. Maddi kazançlarınız artabilir, beklediğiniz ödemeleri alabilirsiniz ancak gecikmeler gündeme gelebilir. Gereksiz masraflardan uzak durmalısınız.
Boğa
Işığınızın ve enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik verebilir, duygularınızı görünür bir şekilde yaşamak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizin ön plana çıkacağı bu süreçte, önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Somut değerlere önem verebilir, sonuçların kalıcı olmasına özen gösterebilirsiniz. 
İkizler
Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bu süreçte, rüyalarınız önemli mesajlar verebilir. Kendi içinize dönmek isteyebilir, geçmişte yaşadığınız tecrübeleri sorgulayabilir, kişisel ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilmediğiniz bazı gerçekler açığa çıkabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.
Yengeç
Arkadaş ortamlarınızda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bilmediğiniz gerçekler öğrenebilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geleceğe yönelik hayalleriniz doğrultusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler gündemde olacaktır. Alınganlığı abartmamaya dikkat etmelisiniz.
Aslan
Geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilir, iş ve kariyer hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belirsiz olduğunuz durumlar netlik kazanabilir. Ailenizin ve evinizin ihtiyaçları gündemde olacaktır. Geçmişten gelen ve artık işinize yaramayan alışkanlıklar bırakma zamanı.
Başak
Düşünce ve inançlarınızda yeni farkındalıklar kazanabilir, uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yaşadığınız gelişmeler, hayat tecrübelerinizin artmasına yardım edecektir. Yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gördüğünüz rüyalar önemli mesajlar verecektir.
Terazi
Geçmişte kapattığınız defterleri gözden geçirebilir, yaşadıklarınızı düşünebilir, gizemini koruyan ve bilinmeyen konularla ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz. Yürümeyen ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz. Miras, kredi, nafaka gibi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler gündeme gelebilir. 
Akrep
İkili ilişkileriniz ve bireysel istekleriniz ön planda olacaktır. İlişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı düşünebilir, içinde bulunduğunuz şartları gözden geçirebilirsiniz. Bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilir, belirsiz olduğunuz durumlarla ilgili netlik kazanabilirsiniz. Yürütmekte zorlandığınız ilişkiler sona erebilir. 
Yay
Çalışma hayatınızda ve günlük hayatınızda hareketli ve tempolu günler geçirebilirsiniz. Tamamlamanız gereken rutin işleriniz gündeme gelebilir. Geçmişte edindiğiniz tecrübeleri göz önünde bulundurarak hareket etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, düzenli yaşamaya önem vermelisiniz. 
Oğlak
Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Keyif aldığınız etkinliklere daha fazla zaman ayırabilir, yaratıcılığınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Sağlam temeli olmayan ilişkileriniz sona erebilir, uzun süredir devam eden ilişkilerinizde keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. 
Kova
Ailenizin ihtiyaçları ve evinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınızı ve bilinçaltınızda yer eden konuları görmeyi başarabilirsiniz. Gelecekteki hedeflerinizde size katkısı olmayacak bağımlılıklarınızı bırakmalısınız. Bu dolunay, bu konularla yüzleşebilmenize yardım edecek.
Balık
İletişim trafiğinizin aktif olacağı bu süreçte, düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade edebilir, bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Akrabalarınıza zaman ayırmanız, kardeşinizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Kısa yolculuklar gündemde olacaktır. Düşünce ve inançlarınızda önemli değişimler gündeme gelebilir.
 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..