Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '20

 
Kategori
Astroloji
 

BOĞA BURCUNDA DOLUNAY 2020

BOĞA BURCUNDA URANÜSYEN DOLUNAY

31 Ekim 2020 tarihinde saat 17:49 da Boğa burcunun 8 derecesinde bir Dolunay gerçekleşecek.

Anın haritasında Ay ve Uranüs kavuşum halinde olacak. Uranüs Astroloji de beklenmedik ani olaylar, sürprizler, teknoloji, elektrikle ilgili kazalar, uçak kazaları ile ilgilidir. Tüm etkileri yoğun bir şekilde yaşayacağımız bir dolunay geliyor.

Boğa burcu; sağlamcı, geleneksel, risk almaktan hoşlanmayan çok da konfor alanından çıkmayan bir enerjiye sahiptir. Uranüs enerjisi ile değişime direnç  göstermeden akışta kalabilenler  bu süreci  daha rahat atlatacaklardır.

Dolunaydan en çok sabit burçlar etkileniyor olacak. Başta Boğa burcu olmak üzere Akrep, Kova, Aslan burçları fazlasıyla etkilenecektir.  Yine haritasında 8 derece boğa burcunda gezegeni olanlar daha fazla etki alacaktır. Haritanızda Boğa burucunun denk geldiği ev konuları dolunay süresince sizi etkileyecektir.

Burç bazında hangi hayat alanlarında etki alacağınıza bir bakalım;

YÜKSELEN KOÇ BURCU:  Finansal konularda etki alacaksınız. Para kazanma ve para harcama alışkanlıklarınızda değişiklikler olabilir.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Kendi burcunuzda gerçekleşen bu dolunay size kısaca  “inadı bırak” diyecek. Değişim ve dönüşüme direnç göstermeden esnek davranırsanız hayatınıza katkı sunacaktır.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU:  12. Evinizde gerçekleşecek olan dolunay bilinçaltınızda açığa çıkmayan fakat sizi rahatsız eden bazı durumları açığa çıkarabilir. Arkanızdan iş çevirenlerde açığa çıkacaktır.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU:  Dolunay etkisini sosyal çevre, arkadaşlar alanından alacaksınız. Ani kopuşlar yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Kariyer evinizde oluşacak dolunay, size iş değişikliği, terfi ya da istifa getirebilir.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU:  Hayata bakış açınızı, inançlarınızı sorgulayacağınız bir dolunay olacaktır. Gerçekten de yaşamak istediğim hayatın içerisinde miyim? Sorusunun cevabını arayacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU:  Ortaklı kazanımlarınız, banka kredi borçlarınız ya da varsa mirasla ilgili bir konunuz sonuçlanabilir.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Evlilik ya da ortaklık da sizin için bir dönüm noktası olabilir. Ya tamam ya da devam kararını bu süreçte verebilirsiniz. Devam eden bir davanız varsa yine bu dönemde sonuçlanabilir.

YÜKSELEN YAY BURCU:  Sağlık, özellikle boyun, boğaz bölgesi, tiroid  rahatsızlığınız varsa özellikle bu dönem çok daha dikkatli olmanızı önerebilirim.  Çalışma ortamınız da  beklenmedik gelişmeler olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU:  Boğa Dolunay’ı, Bekar  ve yalnız oğlak burçları için sürpriz bir aşk getirebilir. Evli ve çocuklu oğlaklar da çocukları ile ilgili gündemler yaşayabilirler.

YÜKSELEN KOVA BUR CU:  Dolunay’ın sürpriz etkilerini aile, yuva konularında alıyor olacaksınız. Ani bir taşınma kararı, ev alma ya da satma gibi bir durum oluşabilir.

YÜKSELEN BALIK BURCU:  Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilişkilerinizde ani durum değişiklikleri  oluşabilir. Araç kullanırken daha dikkatli olmanızı öneririm. Aşırı hız yapmaktan uzak durun.

   

  

 

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..