Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '09

 
Kategori
Burçlar
 

Boğa erkeği, klas erkek...

Boğa erkeği, klas erkek...
 

Boğa burcu erkeğinin diğerlerine göre en önemli farkı, kendi burcunun kadınıyla çok iyi anlaşmasıdır. Başka hiç bir burç karşı cinsle anlaşamadığı halde, bu burcun kadın ve erkeği çok iyi uyum sağlar.

Boğa burcu erkeği genelde ağır başlı ve sakin görünür. Güzel olan herşey dikkatini çeker ama bunu kolayca belli etmez. Bir kadını ayartmayı aklından bile geçirmez. Kadın peşinde koşmaları çok nadir görülür ki ona hem aşık hem de hayran olmaları gerekir. Ayrıca beğenildiğini ve reddedilmeyeceğini garanti etmek ister. Bunun için duygularını açmadan sadece arkadaş olarak yakınlaşmayı tercih eder. Yani peşinden geldiğini de çaktırmaz...Sevdiği kadınla evlenen boğalar, o sakin tavırlarından sıyrılıp çok ihtiraslı ve tutku dolu bir erkeğe dönüşür. Aşık boğa erkeği sevdiğini de çok mutlu eder.

Bu kadın hem güzel hem zarif olmalıdır. Çevresi ve yakınları tarafından da kabul görmesini ister. Güzel yemek ve sofraya önem verir. Abartılı olmamak şartı ile müzik ve dansın hayatında olmasını ister. Parasal konularda beceriklidir.

"Ağır atın tekmesi pek olur" sözünün bu burç insanları için söylendiği rivayet edilir...Zira çok seyrek öfke nöbetlerine girer. Aşırı kontrollüdür. Ama bir sinirlenirse...Karşısında olmamaya özen göstermek yerinde bir karar olur:)

Sevdiği kadınla evlenirse mutlu olur. Ama bunu gerçekleştiremezse yani öylesine evlendiyse ki bu biraz zordur...Arayışını devam ettirir, evli olsa bile aşık olacağı kadını bulursa boşanmayı tercih eder. İnatçıdır, kesin karar verdiğinde onu kararında kimse döndüremez.

Rahatına düşkündür, sevdiği ve güvendiği insanların yanında çılgınlık yaptığına sık olmasa da rastlanır.

İnsanları şaşırtacak kadar sabırlıdır. Geleneksel düşüncelere önem verir ve bazan bu, tutucu olarak görülmelerine neden olur.

Doğayı severler ama piknik yerine yeşili bol lüks bir tatil köyünü tercih ederler.

Parasız boğalar mutsuz olur, orta halli mutlu bir yaşam sürmeyi beceremezler. Onun için işleri, mutlu bir yaşam için önemli bir araçtır...Zira güzel olan herşeyin aynı zamanda gösterişli olanını sever.

Boğa kadını dışında, başak ve oğlak burcu kadını ile oldukça iyi anlaşır. Akrep burcu kadını eğer kıskançlık konusunda kendisini frenleyebilirse iyi bir ikili oluşturabilirler.

 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..