Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '14

 
Kategori
Güncel
 

Boğanın intikamı...

Boğanın intikamı...
 

nettten...


Ülkemizde çok değişik kutuplaşmalar had safhada...

Müthiş bir -- devlet sevgisizlik ekolojisi -- oluştu...

Bazı liderler, halka temkinli olmayı öğütlerken, başbakan sürekli karşı tarafı terörist ilan ederek sürekli fitilleri ateşleyerek geziyorlar...

Toplumun önünde olan liderler, hırslarını bir kenara bırakıp her zaman siyasi centilmenliği ön planda bulundurmak zorundadırlar.

Zira tahrik edilen birkaç kişi değil; koca bir milletin evlatlarıdır...

A takımına ait milyonlar, bugün hırsızın kim olduğpunu biliyor; B takımının milyonları da hortumuyu bildiği halde, hukuksuzlara  kol kanat gererek müthiş bir kutuplaşmanın ortaya çıkışına sebebiyet vermektedirler.

Bazı liderler, merhum Adnan Menderesin sonunu mutlaka hatırlamalıdırlar.

Meydanlarda omuzlarda taşınan Menderes ve ekibi, çılgınca sevgi gösterisinde bulunan seçmenlerince, bir anda çok kötü biçimde yarı yolda bırakılmıştı.

Meydanlardaki kalabalıklar her zaman dönektir... Parayla satın alınan seçmenin de parası ödenmediğinde, derhal karşı tribüne geçebileceği unutulmamalıdır.

O yıllarda, ülkenin yüzde sekseni Menderes için kul-köle olmaya ; hatta ölmeye razı oldukları halde, Menderes ipe giderken, 3 kişi çıkıp protesto etmemiş ve Merhum Menderesle arkadaşları hazin sona yalnız başlarına gitmişlerdi.

Siyasettten uzak duran erdemli; fakat ülke gerçeklerine fransız olan aydın ve deneyimli - varlıklı insanlar, meydanı kurda kuşa bıraktı.

Bana dokunmayan zalim ne p..k yerse yesin diyorlar...

Ülke hazinesini soymak için baykuşlar her zaman görevlerini icra ederler. Yeter ki yumuşak karın oluşsun.

Paranın ve makamın tadını alanlar, anorrmal derecede küstahlaşarak körleşince, her türlü hayasızlığı kitabını uydurabiliyorlar...

Cumhuriyet tarihinde ilk kez, yasadışı eylemleri sabit olan vekilllerin, bakanlkların, devlet görevlilerin pişmiş kelle gibi meydanlarda sırıtarak oy dilenmeleri korkunç bir ahlak dışı davranıştır...

Ucu, sonu belli olmayan bir yere doğru bu gidiş, iyi bir  gidiş değildir...

Ota...p..ka, kurda, kuşa kızarak seçimlerde oy kullanmayanlar da en az bunlar kadar tehlikelidirler..

Seyircisi çok olan arenalarda, SADİST TİRANLARIN  hasta ruhlarını tatmin için kanlı gösterileri sürer gider...Ta ki arenadaki boğalar seyirci içine dalana kadar...

 
Toplam blog
: 1521
: 1639
Kayıt tarihi
: 23.06.07
 
 

İnsan yontmakla geçti ömr-ü baharı... Güzel ve canlı heykeller yaptı... Kimisinin içi çabuk boşal..