Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Bölgesel saç ekimi

Bölgesel saç ekimi
 

Genetik nedenlerle saçlarınız dökülebilir. Bu doğal olay karşısında artık toplumumuzda doğallaşmış olan saç ekimi operasyonlarını deneyebilirsiniz. Eğer bu işte bilgili ve tecrübeli ekipler tarafından yaptırdıysanız güzel sonuçlarda alabilirsiniz.
Bölgesel Saç Ekimi
Bu makalede size Bölgesel saç ekimihakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Kişinin saçı bölgesel olarak dökülebilir. Alın açılabilir kafanın tepe bölgesinden veya arka tarafta saçlar bölgesel olarak dökülebilir. Bu olağan bir durumdur. Bölgesel saç dökülmesi birçok hastanın başında gelen bir durumdur. Zaten saçlar genelde üst bölgelerden dökülür. Yan kısımdan saç pek dökülmez. Bunun nedeni orada ki saç köklerinin güçlü olmasıyla alakalıdır.
Kliniğimize gelen hastalar da veya bizi arayan hastaların birçoğu kısmi saç dökülmesi olduğunu bu şekilde eksik alanların kapatılıp kapatılamayacağını sorar. Kesinlikle bölgesel saç ekimi yapılabilir. Örneğin kişinin alın çizgisi yukarıya çıkmıştır. ama kafanın üst kısmında bir dökülme yoktur. Bu sadece alın bölgesine yapılacak saç transferi ile çözülebilir.
Kafanın tepe bölgesine Bölgesel saç ekimi ;
aynı şekilde kafanın sadece üst kısmında saç eksikliği olabilir. Bu durumda da enseden alınacak saç kökleriyle eksik olan bölgeye saç transferi yapılabilir. Burda en çok dikkat edilmesi gereken husus saçların yönünü kişinin saç yönü ve şekline göre ekimim yapmaktır. Saçlar bir aheng içinde aynı yönde ve işlem bittiğinde far edilmeyecek şekilde ekim yapılmalıdır.
Alın Bölgesine Bölgesel saç ekimi ;
Alın bölgesi kafanın diğer bölgelerinden biraz daha farklı ve özel bir alandır. Bu bölge yani alın çizgisi geriye doğru gitmeye başladı ise dökülme tamamlanana kadar beklenir ve döküldükten sonra saç çizgisi belirlenir.Ve bunun ardından saç transferi gerçekleşir.

Op Dr Ali Mezdeği

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..