Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '07

 
Kategori
Kültürler
 

Bölücülüğün ilacı saygı ve sevgi

Bölücülüğün ilacı saygı ve sevgi
 

Türkiyede ki bu görüş ayrılıkları niye var acaba. Biz mi ortaya cıkarıyoruz bu sorunu. Yoksa başkalarımı bu ayrımı bize farketdirmeye calışıyo. Eşitligin savunucusu olan bir Türkiyede neden görüş farklılıkları olması yanlış sayılsın ki.

Evet görüş farklılıgı diye bir şey olabilir .Olmalıda. Herkes birbirinin aynını düşünürse dünya nasıl gelişe bilir ki. Yapmamız gereken sadece saygılı ve sevgili olmak.

Gecenlerde adamın biri (ismi lazım degil) Kürtlerin azınlık durumunda bırakıldıgını, Türklerin yararlandıgı haklardan yararlanamadıgını sölüyordu. Şimdi bu adam ne amaçla bu sözleri sarfetti bilmem ama pek de iyi niyetli oldugu söylenmez.

Bugün benimle birlikde okuyan, yiyen, içen rahatca gezebilen kürtler var. İstedikleri mevkiye gelebiliyorlar. İşyerleri acıp yönetici olabiliyorlar. Böyle bir ortamda ayrım yapıldıgını kim nasıl ve niye yapar anlamıyorum. Benim bir cok Kürt arkadaşım var. Hepside cok iyi. Onların agzından ayrıma dair hiçbir laf işitmedim. Ee şimdi bu ayrımı iddaa edenler Kürtler mi. Hayır sadece bir avuc hayata küsmüşlerin beynini yıkayan cıkarımcılar. Kendilerine liderlik sıfatını takan bir takım insanlar göz boyuyarak yalanlar ve asılsız iddalar ortaya atarak ülkemizi çöküşün eşşigine getirmeye calışıyorlar.

Bize düşen sakin olmak. Her söylenene inanmamak. Ama gerektiginde de seviyeli bir şekilde tepki koymaktır. ABİLERİM, ABLALARIM VE KARDEŞLERİM SEVGİ VE SAYGI BAGLARIMIZI KOPARMAYALIM. FARKLI DÜŞÜNeBİLİRİZ. FAKAT BU ASLA BİRBİRİMİZE HAKARET ETMEYİ, ORALARI BURALARI TAŞLAYIP CAMI CERCEVEYİ İNDİRMEMİZİ GEREKTİRMEZ. HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN OLMALIYIZ. İÇİMDE SAKLI TÜM SAYGI VE SEVGİLERİM SİZİN OLSUN. HOŞCAKALIN.

 
Toplam blog
: 8
: 699
Kayıt tarihi
: 06.10.07
 
 

Doğma büyüme Malatyalı'yım. Anadolu lisesi mezunuyum. Seviyeli, dengeye her zaman önem veren biriyim..