Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '12

 
Kategori
Siyaset
 

BOP'un kuracağı Kürdistan ne kadar Kürt olacak?

BOP'un kuracağı Kürdistan ne kadar Kürt olacak?
 

Britanya tüm dünyada ki BATI stratejilerinin arkasındaki ülkedir.


Beyaz Türkler, Beyaz Kürtler, Türkiye ve Kürtiye arasında Britanya ve BOP Analizi

Yıllar önce Ortadoğu'yla ilgili olarak bir ABD bir harita ortaya atmıştı. Tıpkı Başbakan Erdoğan'la konuşurken elinde Beyzbol sopası tutan Obama resmi gibi piyasaya bu haritayı sürmüşlerdi. Cumhuriyetçiler şayet Putin İslamcı politika uygulamasaydı BOP'u Irak İşgalinden sonra Suriye, Lübnan İran ve Türkiye işgaliyle kendileri kuracaklardı.

Ruslar, Venezuellalılar ve İranlıların cepheyi sıkılaştırması Shangai 5 Antlaşmasının Asyada imzalanması ile BOP'u gerçekleştirmek hem pahalı hemde Ortadoğu'nun Rus ve İran cephesine kaymasını engellemek için BOP'çular son anda mezhepsel çatışmaları kışkırtmakta çareyi buldular. BOP'u göz göre göre mezhepsel çatışmalarla kurmaktalar. Ortadoğu'da Sünnilerin geneli kendilerini kafir olarak gören para babası terörist Vahabilerle işbirliğinde buldular. 

Suriye'de bu oldu. Rejim Alevi Nusayri azınlığın elinde İran ve Rusya'nın yanında yer alması İhvan gibi köklü bir geçmişe sahip misyonun hareketini Britanya çıkışlı BOP'a kendisini iktidar için satmasıyla ve FACEBOOK aracı desteği ile gücü ele geçirmeye başladılar. Oysaki emperyaller yıllar önce Suriye'de rejimi kendilerine karşı cephe oluşturran Sünnilere karşı destekleyerek bu adamları getirmişti. Geldiler gitmek bilmediler zaman içinde kendi karşıtlarıyla düşman olan Kaddafi ve Esad'a baharı değil zemheriyi dayadılar. Halkı aç Suudi Arabistan'sa Hac ve Petrol paralarını Katar ve Kuveyt'le beraber Batı'ya pompaladıkları için buralara bahar gelmesin diye medya ve face kendilerini gönüllü fişleyenleri ele verdi. 

Suriye'de Esad'a savaş açarken PKK veya Bağımsız Kürt hareketinin Suriye'de özer bölge oluşturacağı hesap edilmemiş miydi? 

Suriye'nin kuzeyinde Kürtistan kurulmuş durumdadır. Sıra İran ve Türkiye'den koparılacak parçaların bir araya gelmesine kaldı.

Parayla ve sırayla bu unsur gerçekleşmekte. Suudi parasuyla ve Britanyanın belirlediği sırayla.

Bugün ABD'de bile Başkanı Halk seçmiyor. 11 Eylül sonrasında İslam'dan nefret eden bir halk Obama'yı nasıl seçer? Üstelik ABD'de ezici bir kitle Siyah düşmanıyken ve İslam düşmanıyken adı Hussein olan Obama'yı seçmesini mümkün görmüyorum. Herşeyi Ulusal Güvenliğe bağlayan ABD acemi politikaları, Britanya tavsiyesiyle stratejik olarak Obamayı göreve getirmeseydi Bahar eyaletlerin tamamında yayılacaktı.

Sonuçta ABD'de başkan siyah bile olsa ve adı Hussein olsada ABD beyaz amerikalıların taht kurduğu bir ülkedir. Bu saltanatın tepesinde Rıschild ve Rockefeller ailesi bulunduğunu herkes bilir. Fakat bu ailelerin kibri ve büyüklenmeleri, güçlerini ilah edinmeleri yanlış yapmalarına neden olmaktadır.

Nasıl ki Cumhuriyetçilerle bu işi Irak işgalinden sonra bitireceklerine sonuna kadar inanmışladı. Putin bunların önlerini İslamcı politikalarla kesene kadar.

Elbette Putin, zekice uyguladığı İslamcı politikalar sayesinde hem Müslümanlardan %97 oranında oy almış hemde ülke içinde birliği sağlamlaştırırken 2 milyarlık geniş bir alana yayılan Fastan Endonezyaya kadar, tataristandan somaliye kadar olan bir coğrafyada sevilen bir lider olmayacaktı. Batı yani Britanya hesabını güzel yaptı, sünniciliği, ehli Sünneti kışkırtarak alevilere şiilere karşı Orta doğuda çatışmaları başlattı. İhvan'ın patronlarınıda bağladı.

Sonuçta Suriye krizi yüzünden Putin'in artan itibarı yara aldı. Putin bunu çok iyi biliyor ve ne Sünni dünyayı nede Türkiye'yi asla karşısına almadı, zira bu Ortadoğu'da tüm politikaların arkasında Britanya'nın olduğunun hesabını çok iyi yaptı.

Esad Britanya'nın adamı olsaydı (Suudi Kralı ve Katar Emirleri gibi) ona asla bahar getirilmezdi.

Britanya kafasına Kürtistanı kurmayı koymuş durumda, BOP asla ABD'nin değil Britanya'nındır. ABD kesinlikle Britanya'nın ve Kraliçe'nin kuklasıdır. Biz hep yankileri bağımsız sanma hastalığına tutulduk.

Kürtistan'ı mutlaka kuracak olan Britanya stratejisi onun başına kimi getirecek soru bu olmalı?

Kürtistan'ı asla şimndi desteklediği ve arsının çok iyi olduğu sünni ve ehli sünnet akidecileri yönetmeyecek. PKK'nın dağda savaşan ve Kürt köylerinden toplanan militanlar yada onların çocuklarıda yönetmeyecek. 

Britanyanın BOP içinde kuracağı Kürtistan'ı Barzani veya Silvan Şalom gibi Yahudi kökenli BEYAZ bir Kürt yönetecek. Bu Kürtistan kurulduğu bölgede İran'ın Türkiye'nin ve Arapların şimdi olduğundan daha fazla canına okuyabilirde.

Özetle Türkiye nasıl ki uzun yıllar zengin asil BEYAZ Türkler tarafından yönetilmişse, Kürtistan'da kesinlikle BEYAZ Kürtler tarafından yönetilecektir. Siyah dindar Kürtlere bu pasta verilmeyecektir.

Nerden mi biliyorum?

PKK'nın üst kademesinde karar organlarında daha şimdiden asla dindar yada dinden referans alan Sünni bir Kürt bulunmaz.  Üst kademe kesinlikle Yezidi ve Ateist Okumuş Kürt kitlesinin elindedir.

Türkiye'nin de  Beyaz Türkler tarafından yönetildiğinin en büyük kanıtı ise, para babası zengin kitlelerin çocuklarının asla PKK ile mücadelede ölmemiş olmasıdır. Siz hanginiz hatırlıyorsunuz TÜSİAD üyelerinden birinin çocuğunun dağda öldüğünü, yada bir Milletvekilinin oğlunun dağda can verdiğini. İşte bu benim sözlerimin kanıtıdır. Türkiye'de Beyaz Türkler ne kadar Siyah Türklere yönetimden pay veriyorsa Britanya'nın kuracağı Kürtistan'da da o kadar buna müsade edilecektir.

Son seçimlere kadar AK Parti'ye 10 yıldır bu kadar BATI tarafından imkan tanınmasının nedeni BOP'un gerçekleşmesinde Milliyetçi Kemalist söylemi CHP işe yaramaz bir parti olacaktı. BOP'un oluşmasını dinden referans alan bir parti AK Parti gerçekleştirebilirdi ancak. Öylede oluyor. 

AK parti bunu biliyormuydu?

Elbette biliyordu ve şimdiye kadar elinden geldiğince Britanya'yı onaylamadığı istemediği mecbur kaldığı BOP ta oyaladı ama Britanya'nın sabrının taştığını son 1-2 yılda gördük. AK Parti gerek Britanya gerekse ABD tarafından tehdit edildi, bazen bunu uzaydan kontrollü makam arabasını kilitleyerek bazende beyzbol sopasıyla açıktan yaptılar. Sattıkları F-16 lara şifre koyup yönetenler makam araçlarını mı kontrol edemeyecek?

Türkiyede siyah Türklerin hatası yok mu? elbette var, siyah Türklerin hatası ise beyaz Türkler gibi yaşamaya çalışmaları oldu. AK Parti'nin sağladığı nimetleri Kapitalizme abdest aldırtarak devam ettirmek istediler. 

Sonuçmu?

Buyurun ümmet içinde mezhep savaşına. buyurun BOP'un oluşmasına.

Bu yazdıklarımla beni Esetçi sanmayın lütfen, böyle sananlara şunu hatırlatırım, öyle bahar neden Suudi Arabistan Kralına, Katara ve Kuveyte gelmiyor?

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..