Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '08

 
Kategori
Futbol
 

Bordeaux ürküttü, maç 90 dakika

Bordeaux ürküttü, maç 90 dakika
 

Maç 90 Dakika


Dün Monaco ile deplasmanda oynadıkları maçta, 3-0 geriye düştüler, ama oyundan düşmediler. 90 dakika sonunda tabelada 3-4 yazıyordu. İnanılmaz bir geri dönüştü. Futbol izleyicisi olarak mükemmel bir an ve fakat Galatasaray taraftarı olarak çok ürkütücü bir andı.

90 dakika hiç durmadan pres yaptılar. Deplasmanda 3-0 geriye düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmadılar. Duran topların ne kadar etkili kullanılabileceğini net bir şekilde gösterdiler. Teknik direktör Blanc, kazanmak için gereken hamleleri yapmaktan çekinmiyor. Gourcuff bir 10 numara gibi oynarken, alan kapatmayı, pres yapmayı ve geri dönmeyi ihmal etmiyor. Cavenaghi tam bir forvet, golü kokluyor adeta. Chamakh ise dün gördüğüm kadarı ile hava toplarında çok etkili. Orta sahanın dinamoları Fernando ve Diarra'yı da atlamayalım.

Dünkü maçın kasetini teknik heyetimizin dikkatle analiz etmesi gerekiyor. Bordoeux çıplak gözle de seyredilmesi gereken bir ekip. Sahanın tamamına iyi yayılıyorlar. Hele ki Galatasaray'ın fizik gücü yüksek takımlar karşısında zorlandığını da göz önüne alırsak işler daha da karışıyor.

Duran toplar için alınabilecek her türlü önlemi almalı Galatasaray. Devre arasını iyi değerlendirmeli. Kondisyonu artırmalı ve sistemini oturtmalıdır.

Uefa'yı kazandığımız sene, Dortmund'la eşleştiğimiz zaman da içim ürpermiş, bu takıma nasıl gol atacağız diye kara kara düşünmüştüm. Lehmann formunun zirvesindeydi. Turdan hiç ümidim yoktu, ama Dortmund'u duman etmiştik. Hagi ve arkadaşları o kaleciye de gol atabilmişlerdi.

İnşallah bu sene de Lincoln ve arkadaşları belalımız Bordeaux'yu elerler.

 
Toplam blog
: 3
: 1349
Kayıt tarihi
: 18.12.08
 
 

1985 yılında Adana'da doğdum. İlkokul ve liseyi çok sevdiğim bu şehirde tamamladıktan sonra hayaller..