Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Borderlands 2

Borderlands 2
 

NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.

Borderlands 2, 4 yeni gamet avcısının, Pandora’yı zeki, karizmatik ve tamamen kötü bir adam olan Hyperion Corporation’ın CEO’su Yakışıklı Jack’in ellerinden kurtarma mücadelesini konu alıyor.

Oyuncular Pandora gezegeninin her yerinde savaşarak, Jack’in sadece “Savaşçı” olarak bilinen eski bir kötülüğü uyandırmasını engellemeye çalışacaklar. Maceraları onları bir önceki oyundan tanıdık yüzlerle da karşı karşıya getirecek. Orijinal ganimet avcıları olan Roland, Lilith, Brick ve Modecai, başka ve yepyeni karakterlerle birlikte oyuncuların Jack’i yenmesini, Savaşçı’yı yoketmesini ve Pandora’yı kurtarmasını sağlayacaklar.

Borderlands 2

OYUNUN ÖZELLİKLERİ

Tamamen yeni karakterler ve sınıflar: Dört yeni oynanabilir sınıf: Siren, Komando, Gunzerger ve Suikastçi. Genzerker karakterinin özel yetenekleri aynı anda herhangi iki silahı kullanmasını sağlıyor. İki silahla hayal edebileceğinizden çok daha fazlasını yapabileceksiniz: Çift makinalı tüfek? Kullanabilirsiniz. Çift roketatar? Tabii ki! Çift Sniper tüfeği? Eğer isterseniz, neden olmasın?

Arkadaşlarınızla Online Oynayın: Maceralarınızı arkadaşlarınızla hem online, hem de LAN üzerinden, oyuna istediğiniz zaman girip çıkarak paylaşın. Oyunun senaryosu da bu sırada kesilmeden devam etsin.

Borderlands 2_

Çocuklar Harika Bir Oyun Sizleri Bekliyor;

Hikaye:
Pandora’nın buz tutmuş ovalarında ölüme terkedilmişken, bir intikam öyküsü olan hikayenize başlayın. Yolunuz sizi Hyperion Corportation’a ve onun kötü sahibine ulaştıracak: Yakışıklı Jack.

Yeni Silah Sistemi: Milyonlarca farklı silah demek, Pandora’daki düşmanlarınıza tonlarca yeni ve yaratıcı şekilde acı çektirmeniz demek. Alev, elektrik, yakıcı asit ve daha birçok etki ellerinizin ucunda olacak.

87 Bazilyon Yeni Şey: Yeni silah sistemine ek olarak, daha da fazla yenilik istiyorsanız sürekli yenilenen kalkanlar, el bombaları, yadigarlar, karakter modları ve daha fazlası sizi bekliyor.
 

Minimum
Ses Kartı DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
Ekran Kartı nVidia GeForce 8500 / ATI Radeon HD 2600
Sabit Disk Alanı 13 Gb
Hafıza 1 GB XP, 2 GB Vista
İşlemci 2.4 GHz Single Core Processor
İşletim Sistemi Windows XP SP3

 

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..