Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '10

 
Kategori
Borsa
 

Borsa neye göre iner çıkar?

Borsa neye göre iner çıkar?
 

Asker konuştu !

Eyvah borsa çöktü...

Muhalefet olur olmaz laf ediyor;

Borsa yine çöktü.

TUSİAD ekonomi için uyardı ;

Borsa yine çöküyor.

Siyasi gerginlik oluşturuldu.

Borsaya şöyle bir baktık ki düşüyor.

Basın yalan yanlış ve sıkıntılı haberleri manşete taşıyor;

Borsa yine nanay.

Tayyip Erdoğan açıklama yapıyor. '' Sizler ne yaptığınızı zannediyorsunuz. Bu şekilde ülkeye zarar veriyorsunuz. Yaptığınız her türlü gerilimli çıkışlar bu ülkede borsamı çökertiyor. Halkım bu işten zarar ediyor. Herkes aklı selim hareket etmelidir.''

Hoş borsanın halkla olan kısmını hiç anlamamışımdır. Neyse biz dönelim asıl konuya. Geçen hafta içinde bir haber hepimizi çok üzdü. Herkesin bildiği gibi Polonya'nın üst düzey bütün yöneticileri bir uçak kazasında öldü. Bütün dünya bu haberi bir ülke yönetimi yok oldu diye manşetten verdi.

Ve Polonya'da bu üzücü trajedi sonunda ne oldu biliyormusunuz.. Polonya borsası yükseldi. Evet yanlış okumuyorsunuz borsa yükseldi. Tayyip Erdoğanın anlattığı masallarların ne kadar boş olduğu ve sadece oy deposu olarak gördüğü vatandaşı nasıl kandırdığı ortaya çıktı. İki kelimede borsamızın zarar gördüğünü söyleyenler Polonya 'da ki olaya nasıl bir açıklama getireceklerdir çok merak ediyorum. Televizyonların baş köşelerini parselleyen anlı şanlı ekonomistlerimiz acaba bunun için nasıl bir teori geliştireceklerdir merak içindeyim.

 
Toplam blog
: 11
: 610
Kayıt tarihi
: 26.11.09
 
 

İstanbul'da doğdum,Edirne'de büyüdüm.Sonra İstanbul maceram başladı.Büyüdüm Edirne'ye üniversiteyi o..