Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '12

 
Kategori
Borsa
 

Borsanın büyülü dünyası

Borsanın büyülü dünyası
 

borsada nasıl kazanılır.


Borsa büyülü bir dünyadır. Biraz ilgim var. Ancak bu konuya değinmemin asıl sebebi yakın bir arkadaşımın borsaya olan düşkünlüğü. Büyülü dememin sebebi, doğru yatırımlarla paranızı katlayabilme olanağı sağladığı için. Fakat bu durumun tam tersi yaşanabilir ve büyülü dünya sizin için berbat bir yer olur.

Borsada kazanabilmeniz için ,borsa analizini iyi yapmanız gerekir. Hangi hisse tavan yapacak veya hangi hisse düşecek? Bunları anlayabilmeniz için borsa analizine önem vermelisiniz.

Borsada biri kazanırken elbette diğeri kaybeder. Ancak bazı insanlar var ki oldukça az kaybedip, olabildiğince yüksek kar sağlıyorlar. Peki Nasıl?

Borsada oynarken bütçenize göre hareket etmeniz lazım. Eğer kazanamazsanız üzülmeyeceğiniz bir para olmalı. Hisse analizini iyi yapmış olmanız lazım. Hisse yükselmeden satın almalı, hisse düşmeden satmalısınız. Tabi bunu söylemek kolay. Ancak bunları yapmanızı sağlayan, köpek balığı tekniği var. Hisse senedini yükselmeden satın almanızı ve hisse senedi düşmeden satmanızı sağlayan analizleri mevcut.


 

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..