Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '14

 
Kategori
Deneme
 

Boş işlerin kaldırım mühendisliği

Boş işlerin kaldırım mühendisliği
 

Hayatımız bir nefes ile başlıyor ve devam ediyor. Bazen sıcak olunca klima olmayınca kapıyı hızlı açar kapar gibi yaparak, az serinleyerek güzellikler ile devam etmemiz mümkündür, hayat bu çare her şeye var ölüm hariç. Freni patlayan dolmuş gibi yolda kaza yapmamak için gönül motorumuza fazla yükleme yapmadan onun içini kin nefret ile doldurmadan onu yormadan ona gereken değeri vererek bir birimizi candan sevmeliyiz.
 
Zamanla duygu patlaması yaşatan gönül, düşük frekanslı yayın yapar insanları sevmez değer vermezse bozukluk yaparak ömrü freni patlamış dolmuş gibi sağa için yalpalayarak kendine zarar verecektir. Tüm güzelliği ile hayatı yaşamak için uyuya kalmadan ayık gezdirerek gönlümüzü kendi çapında eğlendirerek değer kıymet bilerek yaşayabiliriz ancak.
 
Bilinç bulanıklığı ile ömrümüzü heba etmeden düşüncelerimizi, dingilliğin vadisinden gezdirmeden, temiz düşüncelerin atmosferinde yürüyerek temiz hava aldırarak yaşatmak en güzeli değil midir?
 
Zihnimizi aşırı yoğunluğun sahilinde, olur olmaz yere olumsuz düşünceler nefret kin duvarına kafa darbeleri vurarak, başımızı ağrıtacağımıza kötü alışkanlıklardan hızlı kaçarak güzel hisler ile yaşamanın maraton yarışında birinci olmak bizim elimizdedir. 
 
Hayatımızda kalıcı olan ve üretken bir şuur için sakin bir bakış açısı ile hayatımıza bakmalı etrafımıza uyum sağlayarak, boş işlerin kaldırım mühendisliğini vadisinde kaçarak huzur seçin, ben sizin için bunları seçtim ve de yaşıyorum..
 
Mehmet Aluç
__________________
Mümin tövbe ile merhamet ister Rabbin'de affı için
Selam ve dua ile...
 
Toplam blog
: 959
: 197
Kayıt tarihi
: 04.06.13
 
 

Ben Mehmet Aluç 1962 Malatya Doğumlu. Ortaokul mezunuyum. Çocukluğumda okuma hevesim Tarkan çizgi..