Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '07

 
Kategori
Otomobil
 

Bosch' dan Aero Twin Silecekler..!

Bosch' dan Aero Twin Silecekler..!
 

İnsan duyularının herbiri çok önemli olsa da herhalde en önemlisi görme duyusudur. Çünkü bazen yüzlerce kelimenin anlatamadığını bir anlık görüntü ortaya koyabilir. Araç kullanırken de en kritik parametre görüşünüzün berrak olmasıdır. Hele yağmurlu havalarda kötü çalışan, camınızı iyi silmeyen, atlama yapan, iz bırakan silecekler sizi oldukça rahatsız eder.

Ayrıca sileceğin camın şekline çok uyumlu olması gerekir. Eğer bu olmazsa silecek belirli noktalarda cama temas edemez ve bu noktalar iyi silinemez. Aslında buraya kadar saydığımız etkenler Bosch firmasının Aero Twin ismini verdiği silecek teknolojisini geliştirme nedenleri. Bu teknolojiyle sileceğinizin plastik ağız kısmı metal bir parça yerine özel bir maddeden yapılmış, camın formunu alan bir malzemeye bağlı. Böylece her hızda cama daha iyi temas ve daha iyi bir silme perfomansı elde etmiş oluyorsunuz.

Önceleri sadece orjinal olarak fabrika çıkışlı yeni arabalarda gördüğümüz bu taze teknolojiyi artık Bosch' un geliştirdiği ilave aparatlar yardımıyla eski arçlarımızda da kullanabileceğiz. Yaklaşık fiyatı 60-70 YTL civarında. Ürünü oto marketlerde veya büyük yapı marketlerin "Otomobil" bölümlerinde bulabilirsiniz.

Hoşcakalın..!

 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..