Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Boşluk

Boşluk
 

Bu kavram kişiye göre değişir, lakin temelde aynı noktada birleşir. Dünyevi kalabalıkta sadece midesine yönelik yaşayanlar için madiiyattır. O ne zaman gözünü doldurursa karşısına boşluk değişik bir boyutunda çıkar.

Kiram, faturalarım, geçimim derken boşluk ona sadece para olarak görünür. Hiçlik yani benlik duygusunu alt etmek, böyle kavramlar ise sadece kızdırır bilmek istemeyeni. İnsanın bu tür kavramları düşünebilmesi ayrı bir farklılık ve bilinç gerektirir. Daha doğrusu kendini kandırmayı bırakması gerekir, şimdilerde bunları pek takan yok doğal olarak. Hayattan ne anladıkları belli, amaçları ve günü kurtarma telaşları apaçık ortada.

Yıllardır içinden çıkmayı denediğiniz bir ormandan sonunda çıkabildiğinizi düşünün. Bu kadar çabaladıktan sonra, bu tehlikeli yolun hem bir yerlere varmadığını hemde gereksiz olduğunu keşfediyorsunuz. En sonunda ormandan bir daha dönmemek üzere ayrılırken, sizin bir sırrı çözdüğünüz yola doğru koşturan ve ormana girmeye çalışan bir yığın insan görüyorsunuz. Şimdi soruyorum, bu durumda öğrendiklerinizi onlara söyler miydiniz?

 
Toplam blog
: 87
: 1722
Kayıt tarihi
: 21.11.08
 
 

İzmirliyim, 37 yaşındayım. Hayatıma İstanbul' da devam ediyorum. İşletme fakültesinden sonra meslek ..