Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '07

 
Kategori
Yurtdışı Eğitim
 

Boston University School of Management - MBA Dosyası

Boston University School of Management - MBA Dosyası
 

Boston University School of Management okulu öğrencilerine takım kurma ve takım içinde birlikte çalışma yeteneği, yeni teknolojileri stratejik ve işletim içinde yönetim sistemlerini bilerek kullanabilme becerisi gibi iş hayatında çok önemli noktaları sunabilmekte olan nadir okullardan biridir.

Bugünün zincir oluşturan büyük işletmeleri gibi iş dünyasında yerinizi alabilmek için değişimleri takip etmek ve farkında olmak; aynı zamanda bu değişimleri işletmeniz lehine kullanabiliyor olmanız gerekir. Bu vizyon ancak işletmeyi bir bütün olarak görebilirseniz oluşacaktır. Boston University School of Management okulunun hangi bölümünden mezun olursanız olun bir kurucu ve bir lidersinizdir.

Boston University School of Management okulunun en iyi top okulları sıralamalarında üstlerde yer almasının birkaç nedeni şöyledir:

Boston University School of Management okulunun MS ve MBA programları geleceğin enformasyon teknolojileri sistemini ve işletme yönetimini birlikte kullanabilen CEO’lar ve girişimciler yetiştirir. Bu nedenle alt yapısı teknik veya teknik olmayan pek çok öğrenci Boston University MS ve MBA programlarına başvurmaktadır.

Takım Çalışması: Takım çalışması ince bir noktadır. Pek çok öğrenciyi yan yana getirip takım çalışması yaparak başarı kazanmak zordur. İşte Boston University School of Management okulunun başarısının noktalarından biri de öğrenci seçiminde gösterdiği titizliktir. Dolayısıyla oluşturacağı takımlar, ekip çalışmasında başarı sağlayabilen ve ekibe katkıda bulunabilecek kişilerdir.

Boston University’nin lisans öğrencilerinin % 17 ‘si uluslar arası öğrenciyken yüksek lisans programlarındaki uluslar arası öğrenci sayısı % 34 ‘tür. Boston University’de 45 farklı ülkeden gelen öğrenci bulunmaktadır.

Başarılı pek çok kurum işe alımlarda Boston University School of Management’ i tercih etmektedir. Okulun verdiği bilgiye göre 2006 MBA mezunlarından % 95’ i mezun olduktan sonraki ilk üç ayda başarılı şirketlere yerleştiler. 2005 yılı mezunları ise verilen ortalama iş ücretlerinden % 10 daha fazla maaş aldılar.

Boston University School of Management, mezunlarının terfi başarısı nedeniyle Financial Times tarafından birinci okul seçildi.

Boston University School of Management ‘in iş ve kariyer gelişimindeki bu başarısı her öğrenciyi daha ilk öğretim döneminden itibaren kendisine özel kariyer danışmanlarıyla birlikte çalışmasını sağlamasıdır.

<ı>İş dünyasına hazırlanmak ve FARKEDİLMEK istiyorsanız doğru yerdesiniz…

İlgiliniz çekebilecek diğer en iyi MBA Okulları Türkçe Tanıtımları:

» Thunderbird School of Global Management

» Georgetown University, McDonough School of Business

» Bentley College, McCallum Graduate School

» Boston University School of Management

» Carnegie Mellon University, Tepper School of Business

» Cornell University, Johnson Graduate School of Management

» University of San Francisco, Masagung Graduate School of Management

» Duke University, Fuqua School of Business

» Goizueta Business School, Emory University

» Hult International Business School

» Fordham University Graduate School of Business

» George Washington University School of Business

» University of Southern California, Marshall School of Business

» Tulane University A.B. Freeman School of Business

» UC Berkeley, Haas School of Business

» University of Maryland, Smith School of Business

MBA, MBA nedir?

Sormak istedikleriniz için adresim: isiltabag@okulariyoruz.biz

Saygılarımla,

Işıl Tabağ

Director

http://www.okulariyoruz.biz/

 
Toplam blog
: 189
: 6400
Kayıt tarihi
: 11.10.06
 
 

Endüstri Mühendisi olan Işıl Tabağ, Avrupa Okullar Birliği görevinden sonra 1998 yılından bu yana..