Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yola çıkalı bir zaman oldu. Yoldayım... Yardım etmem, yardım edilmem gerek. Işıklar toplamak, biriktirmek gerek. Minik sim parçalarını bile... Simlerden, kocaman ışıklar yapmak şu anki ödevim. Sonra, ışıklara geçeceğim, umarım+dilerim ! :) Bir de şu var: Dünyayı, güzellik kurtaracak. Sevmekle başlayacak her şe..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
"Kendini Bil..."

Yolculuktan başka işimiz yok aslında :). Kandırıyoruz kendimizi, "işim var, meşgulüm" derken veya "ben bir mühendisim derken". İş değil bunlar, işten değil. Yolda yürümek tek işimiz. Yürürken , ne işleri "hallettiğimiz" aslında attığımız adımların "sayısını", "gücünü" ve "yönünü" belli eden. Yürürken , "bildiklerimiz" se Tanrıya yaklaşıklığımızın farkındalık "sayısı, gücü ve yönü". Hallacı Mansur hesabı, "Enel hak" dediğimiz noktada, diyebilirsek, varsın assınlar, yaksınlar ne fark eder? Biliş tamamlanmışken. Yolda olmak ne güzel!

27 Haziran 2007 14:21
Yolcuya yol yaraşır...

Yine yazmışsın... kendimden cümleler buldum, içim titredi bazen, dedim "beni yazıyor gizliden". Günler, insanlar, aşklar geçiyor ama bazı insanlar bazı aşklar kalıyor. Hatta o insanları , aşkları içeren bazı günler bile kalıyor bizimle... Yaşayamadığımız ne varsa yaşamalı, yaşayabilirken, zaman çok ilerlemeden... Günlerin güzelliği, bizim güzelliğimizden... Yine yaz, hep yaz. Sevgiler :)

15 Haziran 2007 03:58
Onlar söyledi ben dinlemedim...

Umut, hep vardır (LOTR) ve Can bedende olduğu sürece, vaz geçmek ne mümkün, tek vaz geçiş canı bedenden ayırmak oysa. Vaz geçmeyenleriz hepimiz. Her nefesimiz vaz geçmeyişimizin kanıtı. Farkındalık tek eksik. Öyler derler onlar, çünkü onlar öyleler. Kişi kendi gibi sanırmış ya herkesi, deyişleri bir "kendi" süzgecinden geçirmeden alıvermek nasıl da kendine ihanettir. Yazılarını beğeniyorum. Yaz hep ne olur :) Sevgiler.

06 Haziran 2007 00:26
 
Toplam blog
: 2
: 593
Kayıt tarihi
: 01.06.07