Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '12

 
Kategori
Deneme
 

Boşvermişim boşvermişim boşvermişim Dünyaya !

Boşvermişim boşvermişim boşvermişim Dünyaya !
 

Birkaç gündür dilimde bu şarkı Boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyaya Ağlamak istemiyorsan sende boşver dünyaya..

Ne kadar güzel anlatıyor aslında bu kadar rahat boş-vere-biliyor muyuz ? Herşeyi bu kadar hafife alabiliyor muyuz ?

Hiç denedik mi kafamıza hiçbirşey takmadan güne uyanmayı. Ya da biriken borçları nasıl ödüyeceğimizi düşünmeden durabildik mi ?Aklımızın hep ucundadır sıkıntılarımız hatırlamak istemediğiniz her anda baş ucunuzdaki saat gibi durur, ya umursamaz olacaksın boşvereceksin hayata.. Ya da erken yaşta ağaracak saçların başlayacak hastalıkların, sevdiklerin ile mutlu yaşamak isterken belki de sen hastalıkların ile uğraşacaksın..

Hayatta herşey bizim içindir aslında gülmek de güldürmekte. Sevmek de sevilmekde, siz elmayı seviyorsanız elmanında sizi sevmesi şart değildir tabiki de. Ama hayat sevince güzel değil midir ? Sevdiğinin yanında olunca, dertten tasadan uzak huzurlu bir kol yanında olunca insan boşverelim demek istiyor çoğu zaman herşeyi..

Yeni güne uyanırken bir tutam yeşillikler arasından görmektir hayatın gülen yüzünü, acı yönleri de var tabiki de şu anlık boşvermeye çalışalım onları.. Şarkıdaki gibi ağlamak istemiyorsan sende boşver dünyaya kısa bir süreliğine de olsa bir tutam mutluluğu, huzuru tatmaya ihtiyacımız var değil mi?

Sıkıntılar küçük gibi görünsede aslında dağ gibidir herkes bilir.. Bilir ne kadar büyük yükler vardır omuzlarımızda atmak istersiniz sanki sizden daha kuvvetli bir el tuttup omuzlarına yapıştırıyyor. Boşverin dünyayı yaşamaya bakın, hayatın tadı tebessümünüzden geçer kalbinize akar bunu da unutmayın..

Şöyle bir laf var karşındaki anlamasa da gülmeseniz bile dişlerinizi gösteriniz birazcık faydası olacaktır eminim..

Sanıldığı gibi kolay gözükmesede siz yine de boşverin dünyayı..

Ağlamak istemiyorsan..

Sende Boşver Dünyaya..

 
Toplam blog
: 195
: 932
Kayıt tarihi
: 09.01.12
 
 

Ben kimim ne yaparım? Aklıma düşeni yazar, gördüğüm kareyi ölümsüzleştirmek isterim. Kulağıma tak..