Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '13

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Boy uzatma formülü ile hayatını değiştiren çocuğun hikayesi

Boy uzatma formülü ile hayatını değiştiren çocuğun hikayesi
 

Boy Uzatma Formülü


Boy uzatma formülü derken neyi kasdettiğimi yazıyı dikkatilice okursan çok iyi anlayacaksın bu konuda bir şüphen olmasın. Kız veya erkek hiç fark etmez günlük hayatta boyumuzun kısa olmasının dezavantajlarını sürekli yaşıyoruz öyle değil mi? İçinden diyebilirsin ki: Boyumu uzatmak benim elimde değil ki! Genetiğimde yokmuş, Allah beni böyle yaratmış!. Bunları söylüyor olma çok normal. Boy uzatma genetikle tabi ki doğrudan alakalıdır. Fakat her ne kadar genetik önemli olsa da yeni bir beslenme tarzı ve egzersizlerle boyuna ekstra santimetreler kazandırmak senin elinde. Sadece bu konuda neler yapman gerektiğini öğrenmelisin. Sana boyun 6-7 santimetre daha uzun olduğunda hayatında ne gibi değişiklikler olacağını 25 yaşındaki bir gencin hikayesiyle anlatmak istiyorum.
 
İstanbul'un nezih bir semtinde oturan Berke bir gün işe gitmek için evden çıkmış. Mahallesinde yürürken dünyalar güzeli, afet-i devran bir kız görür. O an kalbinden vurulmanın verdiği heyecanı yaşamaktadır. İçinden kızla deli gibi tanışmak gelir. Berke özgüvenli, kadınların ruhundan da anlayan bir erkektir fakat gel gör ki ortada çok önemli bir problemin olduğunun farkına varır. Kızdan hiç bir sinyal alamamıştır. Kız onunla ilgilenmemiştir, bakmamıştır bile... Bunun nedenlerini düşündüğünde hemen fark eder ki hoşlandığı kız ondan 5 santim daha uzundur.
 
Bu olay Berke'nin özgüvenini bir anda sıfıra düşürür ve kızla tanışma onla sevgili olma hayallerini yerle bir eder. Eve gider, boy uzatma formülü arayışı içine girer. Aslında karamsarlık içindedir çünkü şimdiye kadar öğrendiği bilgiler ona ergenlik döneminden sonra boyun bir daha asla uzamayacağını söylüyordur. Bir de internette araştırı ki boy uzatma egzersizler yapıp, beslenmeye dikkat ederek ergenlik bitiminden sonra da boy uzatılabiliyor. Bunu gördüğünde hoşlandığı kızla sevgili olabilme hayalleri yeniden canlanır. Hemen internette gördüğü boy uzatma formülü kitabını alır ve içindeki boy uzatma egzersizlerini yapmaya başlar. Bir hafta içinde uzayamayacağının farkındadır fakat o yılmaz...
 
Egzersizleri yapmaya devam eder. Bundan 2.5 ay sonra bir sabah uyanır ve kendine baktığında boyundaki değişimi büyük bir şaşkınlıkla fark eder. Boy uzatma için yaptığım egzersizler işe mi yaradı yoksa diye boyunu ölçer. Berke o an gördüklerine inanamamaktadır. Boyu tam 6 santim uzamıştır.
 
Tabi ki bu egzersizleri yaparken beslenmesine de oldukça dikkat etmiştir. Protein ağırlıklı beslenmiş, besin değeri yüksek besinler yemiştir. İyi beslendiği için güzel de bir vücudu olmuştur. Yani artık hem uzun boyludur hem de etkileyici bir vücuda sahiptir. Bir kaç gün sonra tekrar işe gitmek için mahalleden geçerken hoşlandığı kızı görür. Kalbindeki heyecan ve aşk duygusu Berke'nin tüm vücudunu ele geçirir.
 
Yolda karşı karşıya yürürlerken Berke kıza bakmaktadır, kız da gözlerini ona dikmiş bir şekilde yürümektedir. Tam yan yanalarken kızın elinden bir kart vizit Berke'nin elinde doğru uzatılır. Berke bu olayın şaşkınlığı içindedir.
 
 Sence de çok şaşırtıcı bir durum değil mi? Bir insanın hayatı boy uzatma formülü kitabı ile 2.5 ayda nasıl böyle değişebilir?
 
Kim bu Berke hayali bir karakter m? diyorsan yanıldığına emin olabilirsin. Çünkü bu benim kendi hikayemdir. Aslında boy uzatma için okuduğum kitabın, yaptığım egzersizlerin ve düzenli beslenmenin benim hayatımı bu derece değiştireceğini asla tahmin bile edemezdim. Ama bu hayali gibi gözüken olay bile bir gün insanın başına gelebiliyormuş.
 
Bir Boy Uzatma Formulü Kitabı okuyarak boy uzatma konusunda egzersiz yapmaya başlayıp insanın hayatı bu şekilde değişebiliyormuş.
 
Ben tüm samimiyetimle kendimde olan bu değişimi seninle de paylaşmak istedim .Belki sen de hayatında boy uzatma ile ilgili önemli değişiklikler yapmaya karar verip yeni bir hayat merhaba dersin diye... Hikayemi okuduğun için teşekkür ederim.
 
BOY UZATMA FORMÜLÜ hakkındaki bilgilerle ve boy uzatma egzersizleriyle hayatında büyük değişikliklere imza atman beni mutlu eder. İnşallah sen de Berke gibi amaçlarına kısa bir sürede ulaşırsın. Sağlıkla, esenlikle kal...
 
 
 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..