Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Boys Are Toys

Boys Are Toys
 

Aslında çok basit: eğer hayatında biri varsa, bir başkasına onunla ilgileniyormuş gibi davranma. Ona yakın olmaya çalışma. Basit basit ama erkekler söz konusu olunca 2 bilinmeyenli denklemi çözmek daha kolay oluyor.

Kadınlar düzeni sever, huzuru. Ama en cesur da olabilirler. Erkekler ise risk almak istemiyor. Bakın durumu özetleyim: beyimizin hali hazırda 2-3 yıllık bir ilişkisi var. Şarap gibi yıllanıp tatlandılar mı bilmem ama bir şeyler yolunda değil ki, beyimiz yolundan çıkıp hislerini sağa sola açmaya başlamış. Kendini başka birine bir şey hissetmekten alıkoyamaz. Nefes almak ister, boynundaki 2-3 yıllık ipten uzaklaşmak ister. Ama risk alamaz. Çünkü iyi kötü giden bir gemidedir artık o, kıyıya çıkıp, yeni bir gemi bulmak, bulsa da tanımak, ona alışmak ve karar verip onunla denizlere açılmak korkutur gözünü.

İyi de be adam, sen buhranından kurtulup ilgi göreceksin diye kimse hayatını atamaz ki senin ellerine? Kafa karıştırma ve uzak dur Allah aşkına.

Bakın bide şöylesi var: bunalımdadır, buhrandadır. Hoşlanır ama adım atamaz. İlgiye sevgiye ihtiyacı vardır. Sen ona bunu verirsin, özel hissettirirsin. Dibinden ayrılmaz. Sen e şimdi biz? dersin, hoop dökülür dudaklarından: BİZ ARKADAŞIZ. Kusura bakma ama uzaylılar bir gün dünyaya iner bizle arkadaş olur, filler ile sinekler, kelebek ile yılanlar, şarapla rakı, mahalledeki Necla teyze ile kanlı bıçaklı dedikodusunu yaptığı komşunun kızı bile arkadaş olur da biz olamayız.

E karar verirsin, ben yokum o zaman dersin, uzak kalacam dersin, kendinle kal dersin. YOK. Hepsine yok der. İster ki sen orda ol, sev, sevildiğini düşün, ilgilen, canım cicim de, öp, sarıl kokla..

E ama biz arkadaşız ?

Evet canım evet..

Siz birlikte olmayı beceremeyen, ama ayrı da olamayan arkadaşsınız.. Böyle hastalıklı bir bağ, böyle düğüm düğüm bir ilişki..

Bir gün muhakkak yollarına devam ederler. Sen de edersin tabi.. Ama kaç göz yaşı, kaç kalp kırıklığı, bir de üstüne güvensizlik. Oh mis, buyrun ilişkiden korkan ve karşısındakine manyak gibi davranan bir kadın yarattınız. Ne istediğini bilmeyen. Emeğinize ruhunuza sağlık. Hadi geçmiş olsun.

 

 
Toplam blog
: 16
: 107
Kayıt tarihi
: 04.06.15
 
 

Bilkent Üniversitesi ..