Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '08

 
Kategori
Futbol
 

Bravo Mesut Özil

Bravo Mesut Özil
 

Bravo Mesut Özil


Werder Bremen, Schalke 04'ün 19 yaşındaki futbolcusu Mesut Özil'i renklerine bağladı. Werder Bremen'in Mesut ile ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Bundesliga takımlarından FC Schalke 04'te forma giyen Mesut Özil, Werder Bremen'e transfer oldu. Werder Bremen kulübünden yapılan açıklamada, Mesut'la 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Werder Bremen Menajeri Klaus Allofs, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Almanya Ümit Milli Takımı'nda forma giyen bir futbolcuyu kadrolarına katmalarının kendileri için sevindirici olduğunu belirtti. Allofs, Mesut'un teknik yeteneği ve hızıyla geleceği parlak bir oyuncu olduğunu söyledi.Werder Bremen Teknik Direktörü Thoma Schaaf da Mesut'un transferine sevindiğini belirterek, ''Onunla orta alanda daha iyi olma olanağına sahibiz'' diye konuştu. Werder Bremen'de 11 numaralı formayı giyecek olan Mesut da, Werder Bremen'in Almanya'nın en iyi kulüplerinden biri olduğunu söyledi. Mesut, ''Werder Bremen'de kendimi geliştirme olanağı görüyorum'' ifadelerini kullandı. Öte yandan Mesut'a ve Schalke 04'e bonservis bedeli olarak ne kadar ücret verildiği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Bravo Mesut, seni tüm kalbimle tebrik ediyorum. Umarım yeni takımında da başarılara koşarsın ve tüm Türkiye senin arkanda olup seni destekler. Bunlara ihtiyacıımız var, Avrupada top koşturan Türk oyuncularımıza gerçekten ihtiyacımız var. Hem Türkiye hem gururumuz açısından ihtiyacımız var. Seni hep izleyeceğiz, yolun açık olsun.

 
Toplam blog
: 12
: 922
Kayıt tarihi
: 31.01.08
 
 

"En büyük kabadayılık efendiliktir" felsefesi ve ilkeleriyle sürdürdüğüm hayatıma, muhasebe mesleğin..