Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

Bu adamın arkasında gözü mü var?

Bu adamın arkasında gözü mü var?
 

Bu adamın arkasında da gözü mü var?

Bu güne kadar arkasında gözü olan hiç adam ne görüldü, ne de duyuldu!..

Ancak dün akşam oynanan Fenerbahçe-Eskişehirspor maçında, hakem İlker Meral, Fenerbahçeli Alper’in arkasında göz olduğunu fark ederek, sırtı dönükken, arkasından gelen ve sol kolunun arka kısmına çarparak yere doğru yuvarlanan top nedeniyle, haklı olarak(!)penaltı noktasını gösterdi!

Neyse ki kalede Mert Günok vardı ve Eskişehirli futbolcu Necati Ateş’in köşeye doğru gönderdiği topu çıkarıp, adeta kalesinde devleşti.

Yani, haksız yere verilen bir penaltı gol olmadı. Bunda kaleci Mert’in büyük katkısı vardı.

Hakem İlker Meral, ilk yarıda Webo’yu arkadan iten ve gol atmasını önleyen Eskişehirli futbolcuyu görmediği gibi hareketin penaltı olduğunu da fark edemedi!

Görüldüğü gibi Fenerli sporcunun arkasında gözü olduğunu fark eden hakem, Eskişehirli sporcunun Webo’yu arkadan iterek penaltı yapmasını göremedi!

Maç mı?

Maç tatsız tuzsuz bir şeydi!

Her ne kadar sahada mücadele eden ve terini akıtan sporcular olsa da, Fenerbahçe’nin özgüvenini kaybettiğini gördük. Sanıyorum bunda en büyük katkı Kaptan Emre Belezoğlu’ndan! Emre Belezoğlu Konya’da attığı golden sonra, seyirciye dağıtılan Mursi resimli atkılardan etkilenmiş olacak ki, RABİA işareti yaparak, sporun içine siyaseti çekti ve Fenerbahçe 2-0 önde olduğu maçı 3-2 kaybetti.

Sonra spora siyaseti sokmayalım diye yırtınanların bu hareketi görmezden gelmesi, en fazla Fenerbahçe’yi yaraladı. Emre Belezoğlu olmayınca ileriyle irtibat kurulamıyormuş! Kurulmasın! Emre kadroda bile olmayınca, Fenerbahçe bir şekilde kazanıyor.

Bundan böyle Emre Belezoğlu’nun elinden kaptanlığının alınması ve uzunca bir süre kadro dışı bırakılması Fenerbahçe’nin lehine olacaktır.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..