Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ben 24 yaşında Makina Mühendisliği Mezunu. Sürekli bişeyler üretmeyi seven bir sinema bağımlısı, bir hayalperestim

 
 
Düğün Dernek Filminde hiç gülmedim.

Harika yazınızdan ötürü sizleri kutluyorum ve size katıldığımı bilmenizi istiyorum, Ahmet kuralı sempatikliği ile öne çıkarabilecekken soktukları durum :) biraz acayipti.. Acaba bu film izlemek için napabiliriz? Pek bilmiyorum nerden izleyeceğimi? Tekrar diyorum yazınızın her noktasına katılıyorum ancak şöle bi durum var Ahmet kural her nekadar sönük kalsada yinede bir numara :)

01 Şubat 2015 14:09
ENEMY: DOST MUSUN DÜŞMAN MI?

merhabalar yurtdışında olmam sebebiyle filmin nete düşmesini beklmekteyim ancak yazınızı okudum ve heycan duymaya başladım hd film izleme imkanı buldugum gün kaçırmadan izliyeceğim gerek netten gerekse para verip cd den gerçi ispanyada tr dublajlısını bulamam ama :) etkileyici olsun böyle filmler işte :) tekrar elinize sağlık yazınız için, sabırsızlıkla bekliyorum...

17 Mayıs 2014 03:05
Düğün Dernek Filminde hiç gülmedim.

merhabalar geçen gün bende vu filmi izleme imkanı buldum hemde hd film izleme imkanı buldum, bu kadroya daha güzel konulu daha komik filmler çektirtilebilirmiş yazık etmişler resmen,Ahmet kural yine aldı kopardı beni ama o bile filmi tam anlamıyla canlandırmaya yetmedi, yazar kardeş sana bu yazında katılıyorum, bu hasılatı yapmasıda bayağı bi hayret verici :)

17 Mayıs 2014 02:56
 
Toplam blog
: 1
: 788
Kayıt tarihi
: 17.05.14