Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '12

 
Kategori
Balıkçılık
 

Bu aralar barut gibiyiz!

Bu aralar barut gibiyiz!
 

Huzur dolu sessizlik!


Ne ramazan, ne bayram heyecanı ne Allah korkusu kalmış içimizde! Patlamak için yer, yazı, ortam gözlüyoruz. Kendimize yapılmasını istemediğimiz ne varsa; maşallah hiç düşünmeden yazı veya yazılmış görsel olarak sayfalarımızdan rakiplerimize giydiriyoruz.  Bir takım insanlar (!) olarak duruşumuzu, saygınlığımızı, bayrağımızı, vatanımızı, onurumuzu gün görmemiş küfürler icat ederek korumaya çalışıyoruz! Kendimize yapılmasını istemediğimiz tüm kötülükleri, suçlu suçsuz ayırt etmeden zeytinyağı gibi üste çıkarak karşımızdaki insanlara yapıyor, yenilmişliğin ezikliğin acısını bu şekilde çıkarmaya çalışıyoruz!

Aramızda galibi olmayan bir sidik yarışı içinde tüm kabalığımızı, tüm cahilliğimizi, tüm ayılığımızı çağın iletişim kanalı (internet) ile tüm dünyaya duyuruyoruz! Tabi insanlar bu tabloyu kopyala yapıştır yaparak, kötülüğe, kötülere karşı gardını alıyorlar ve bu saldırıların karşılığını elbet birgün verirler! Ne demişler “Bekleyen derviş muradına erermiş”

Ama bir gerçek var ki birileri canımızı fena acıtmış balıkçı kardeşim!

Fena olmuş bu be!

Derin darbe!

Ne güzelde alıştırmıştık kendimizi karaip korsanları gibi!

Denizimizden “babamız çıksa yerim” hesabı, küçük büyük tüm balıkların soyunu kurutmaya (!)

Göklerin yarıldığı, şimşeklerin çaktığı, yıldırımların birbiri ardına denize düştüğü, denizin kabarıp kabarıp suratımıza tokat gibi indiğinde;  dağılacakmış gibi çatırdayan teknemizin içinde ölüm korkusuyla ellerimizi açıp AFFET ALLAHIM dediğimiz gün,

Allah bizi affetmesin balıkçı kardeşim!!!

Hem denizde yaptığımız katliamın bedelini, hem karada çocuklarımızın geleceği korumaya çalışan insanlara arkadan yaptığımız kalleşçe dedikodular yüzünden ALLAH bizi AFFETMESİN. Hatta ve hatta üzerine çıktığımız milyonluk tekneler ile birlikte ALLAH bizim belamızı versin!

Dua edecek vakit bulamadan affet bizi yarabbi diyemeden, soyunu kuruttuğumuz balıklara ALLAH bizi yem yapsın! Protein fazlalığından geberenler cennetine veya saçı bitmemiş yetimlerin hakkını yiyen, zalimlerin cehennemine gidelim!  

Gel şimdi hep beraber kçm-za kına yakalım balıkçı (!) kardeşim...

3/1-3/2 Tebliğiniz kutlu; Bayramımız mübarek olsun...!

(Allah, senin için herzaman bana dilediğinin bir fazlasını versin balıkçı kardeşim!)

M.Talip Girgin

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..