Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Bu bir işaret mi?

Bu bir işaret mi?
 

Otopsi altındaki, bir uzaylı. Gerçek mi bilmiyorum henüz kanıtlanmamış.


Son dinemde bir çok gündem konusu dışında araştırılması gereken bir konu var. Uzaylılar. Annem ve benim sık tartıştığımız bir konu. Çoğu televizyon programında izliyor, internet sitelerinden araştırıyor ve kimi zaman gazetelerden ilgili haberleri okuyoruz. Annem bazen gökyüzünde cisimler görüyor. Özelliklerine göre yıldız veya uçak olmadığını birlikte ayırt ediyoruz.

Bir televizyon programında uzman kişi yakında felaketlerin başlayacağını, bunun bir işaret olabileceğini söylemişti. Biraz düşününce, acaba doğru mu diye. Belki de olabilir. Neden olmasın. Çünkü dedikleri yavaş yavaş çıkmaya başladı. Çin'de yaşanan olaylar, Artvin'deki sel, Yılan ve Akrep baskınları ve diğer felaket derecesindeki olaylar.

Peki eğer bir yerlerde varlarsa. Dünyaya iyilik mi getirecekler, kötülük mü? Yoksa hiçbir şey getirmeyip götürecekler mi? Belki de varlıklarını bileceğiz ama hiçbir etkisi olmayacak. Herkes eskisi gibi yaşayacak pek mümkün olmasa da. Belki de onların nesli çoktan tükendi. Ya da onlar bizim neslimiz tükenince ortaya çıkacaklar.
Belki de hiçbiri olmayacak, uzaylı sadece soyut bir hayal, bir düşünce, ya da kimisine göre bir fobi olarak kalacak.

İnsan düşününce, uzaylının olmamasının mümkün olmadığı sonucuna varıyor. Her insan olmasada en azından ben bu sonuca varıyorum. Yani, olmasaydı insan uzaylı sözcüğünü nerden çıkardı. Bunu belki de teknolojisi çok yüksek olan Çin, Amerika, Japonya gibi ülkeler, Dünya genelinde aleyhine çıkan haberleri gündemden kaldırmak için böyle şeyler yapıyorlardır. Peki, hangi ülke teknolojisi havada hareket etmeden durabilen bir icat yapabilir ki.

Şu anda uzay gemilerinin çekildiği net olan görüntüler var. Hatta uzay gemisinin bir elektrik direğinin hemen üstünde olduğu görüntüler bile. Bir uzaylının silüetinin olduğu bir gemi bile. Hem de Ay ile aynı kadrajda. Hatta Türkiye dışındaki ülkelerde uzaylı otopsilerinin yapıldığı söyleniyor ve fotoğrafları çekiliyor. Ama buna rağmen insanoğlunda ufak hareketlikler dışında büyük bir ayaklanma yok ve ben bunu anlayamıyorum.

Keşke keşfetmek bu kadar zor olmasa, insanlar galaksileri çok zorlanmadan bulabilselerdi. Ama hayatta hiçbirşey çaba göstermeden, en ufak iş bile en ufak çaba göstermeden başarılamıyor. Belki de bunun için uzaylılar bir sır. Herşey gibi uzaylılar da çaba göstermeden keşfedilemiyor.

Eminim bu yazıyı okuyanların çoğu bu konuyla araştırma yapıyordur. Yapmayan okurlar lütfen araştırsınllar. Çaba göstersinler ve çabalarının meyvesi olarak uzaylılarla ilgili bir sonuca ulaşalım. Olumlu ya da olumsuz farketmez. Önemli olan bir sonuca ulaşmak ve bunu kanıtlamaktır.

 
Toplam blog
: 30
: 819
Kayıt tarihi
: 03.09.07
 
 

1998 Adana doğumluyum. Basketbol ve futbolu iyi oynadığımı söylerler. Burada tüm konular hakkında dü..