Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bu bir senaryo: Domuz gribi diye bir şey yok

Bu bir senaryo: Domuz gribi diye bir şey yok
 

Domuz gibi yok. Önleme de gerek yok.


Dedi ki "domuz gribi diye bir şey yok"!! Kulaklarıma inanamadım.

Milyonlarca kişi ne aşısı oluyor, ölenler neyden ölüyor?

Bilimadamları kimler üzerinde araştırma yaptı??

Hepsi bir senaryo mu? Bu tiyatroya her kıta, her ülke, her hastaneden katılam milyonlarca kişi nasıl bir organizasyonla ve nasıl ikna edildi?

Tüm bu insanlar paranoid şizofren mi? Yoksa kim? Ya da başka bir beyin durumu???

Daha uzatmaya gerek yokt aslında, çünkü mantıklı sorularımı anlayacak gibi değil... Tamamen bir haller olmuş buna dedim. Ama bunu milyonlara söylemese. Yine günlerce, haftarca tartışılacak bu mesnetsiz, bilgi ve bilimsellikten yoksun laf.. Yazık bu millete. Bilgi, bilim, teknoloji üretecek tartışmalar yapılacağına böyle saçma sapan şeyler tartışılıyor medyada ve her yerde, ve bunlarla herkesin beyni giderek daha da sulanıyor :(

Domuz gribi yok cümlesinin arkasından gelen daha ilginçti size şimdi yazıyorum "Herşey Cenab-ı Haktan".

Peşpeşe gelen iki cümle arasında bağlantı, alaka yok. Domuz gribi yoksa, neden "herşey Allah"tan" diyorsun?. Grip yoksa hasta olmazsın. Allah'a da havale edeceğin bir şey olmaz.. Cenab-ı Hak lafı etmek orada neden?

Herşey Allah'tan ise o zaman da yaşlı zaten, ya da grip de olabilir hastalandığı zaman evinde, yatağında geçirmesini, Alllah'tan diyerek dua ederek sonunu beklemesini, en iyi hastane ve doktorlara koşturmamasını bekliyorum. İnsan bilgisiz ve mantıksız ya da ortalığı karıştırmak gibi enteresan misyonlar edinmiş olabilir, ama birazcık tutarlı olmalıdır hiç değilse. Biraz tutarlı. Herkes görüyor izliyor. İnsaf yani!

 
Toplam blog
: 71
: 1180
Kayıt tarihi
: 24.08.07
 
 

Çevremizdeki kalite(sizlik) ile ilgili yazılarım. Çevremizi kuşatan beton binalar, insanlar, iliş..