Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '16

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Bu çalışma yaşamınızı değiştirecek!!!

Bu çalışma yaşamınızı değiştirecek!!!
 

Beden enerji meridyen noktaları...


Projektörden perdeye yansıyan deneyimlerde bir an gelir kendinizi de içinde bulur ve yolunuzu kaybedersiniz. O perdenin derinliğinde tekrar yansımayı yapan kaynağın bilincinde olarak orada bulunmak çok zordur. Yansıyan sizin GERÇEKLİĞİNİZ haline gelir ve siz manevi ve fiziki rahatsızlıklarınızı o gerçekliğin içinde çözmeye çalışırsınız.  

 

BU İMKANSIZDIR!

 

Peki, sizce bu kökten çözüm müdür?

 

İŞTE, burada size anlatmaya çalıştığım asıl kökten çözüm devreye girdiğinde tüm sorunlar kirin sabun içinde çözülüp dağıldığı gibi o perde yansımamızdan ayrışır ve asıl olan biz ortaya çıkarız...

 

EFT, açılımıyla Emotional Freedom Tecnique (Duyguları Serbest Bırakma Tekniği) tüm dünya da tıp doktorları tarafından dahi kullanılan bir tekniktir. Bedenin enerji meridyen noktalarına yapılan iğnesiz akupunktur terapisidir.

 

Theta ile ilgisi ise yapılan meridyen enerji döngü vuruşlarında tekrar ettiğimiz cümlelerle sorunun bilinçaltında kalmış kaynağına yönelik bir tetikleme söz konusudur. Burada beyin yavaş yavaş Theta dalga yayını alanına girmeye başlar. Dolayısıyla bilinçaltında gizli kalmış problemi yaratan çekirdek inanç bedeni his ve duygu yoluyla tekrar ele geçirir. Dışa vuran bu sorun yaratan duygular beden meridyen noktalarına yapılan hafif parmak ucu vuruşlaryla dengelenir. Enerji akışı düzene girer, bilinçaltı tam bir itaat konumunda bizim verdiğimiz yeni bilgileri kayıt altına alarak sorunun temelinde yatan inanç sisteminde bir karıştırma işlemi başlatıp inancı başlatan ana kaynağı dışa vurur.

 

Böylelikle, silinen zararlı bilgi kayıtlarının yerini yapıcı bilgi kayıtları alarak dışa yansıyan yeni gerçeklik ortaya çıkar.

 

Yazar/Theta Master Eğitmen

Tuncay Yeşilpınar

http://yesilpinar333.blogspot.com

yesilpinar24@yahoo.com

 
Toplam blog
: 194
: 1340
Kayıt tarihi
: 15.05.16
 
 

Yazar/Theta Master Eğitmen Sahip olduğu sertifikalar: _Theta Master/EFT Master/Healig Codes Maste..