Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Bu Fener'e reva mı?

Bu Fener'e reva mı?
 

Birileri bir şeyler söylemeli


Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi’nde ididasını devam ettirebilmek içinArsenal’den en az 1 puan alması gerekiyordu. Ben bunu biliyordum, acaba Aragones biliyor muydu?Bilseydi, karşısındaki kim, hangi takım olursa olsun, beş gol yemezdi.
Aragones yazık etti Fenerbahçe'ye. Fenerbahçe'yi Arsenal karşısında tek başına ezdi, büzdü rezil etti. Taraftarı ve Türkiye'yi kahrettirdi.Tarihi bir yenilgi tattırdı.

Peki, Aragones nereye geldiğini, getirildiğini, F.Bahçe gibi bir takımın teknik direktörü olduğunu biliyor mu? Hiç zannetmiyorum ki bilsin.Tamam; iyi, hatta çok iyi teknik patron olabilir ama Fenerbahçe'de olmadı.Hani derler ya, 'doku' uyuşmazlığı yaşandı. Evet doğru.Yanlız dikkat edilmesi lazım, 'doku' derken, 'moku' çıkmasın, çünkü koku yayılmaya başladı. Varsa acil tedbir paketleri, "B" planı, "C" planı devreye alınsın, alınmalı...

Birileri bir şeyler söylemeli. Bu bekleme, bu gönderememe ciddi şekilde açıklanmalı.

Bu beklemeler, ‘İstikrar’ adına yapılıyorsa yanlış yapılıyor. Bu istikrar değildir.Fenerbahçe'nin bu ortamında Aragones olmayıp yerli bir teknik adam olsaydı aynı tolerans göterilir miydi? Tabii ki hayır.Bırakın aynı toleransı, o teknik adam doğduğuna pişman edilirdi, sokağa çıkacak yüz bırakılmazdı.

Bu iş, bana pek istikrar işi gibi gelmiyor. 'Aragones'i en az zararla gönderebilmenin formül arayışı' düşüncesi daha makul gibi.Ancak nereye kadar?" Zararın neresinden dönersen kardır" demiş ya atalarımız, kimseyi dinlemeyen, "Aregones'li Fener" yönetimi bari bir kez atalarımızı dinlese diyorum. 'UEFA Kupası' ve 'Süper Lig' için daha da geç olmadan, daha da geç kalınmadan...


 
Toplam blog
: 660
: 862
Kayıt tarihi
: 15.04.08
 
 

Atatürk, cumhuriyet ve Türkçe sevdalısıyım. Hayatımda hiçbir konu veya olay karşısında 'keşke' de..