Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '11

 
Kategori
Sinema
 

Bu Filmi mutlaka izlemelisiniz; Şanslı Bela

Bu Filmi mutlaka izlemelisiniz; Şanslı Bela
 

Milla Jovovich'in Harika Filmi. Mutlaka tavsiye ederim


Aşk, Romantizm, Dram, Komedi ve hafif macera tadında izlenmesi gereken muhteşem bir film. (Burcu ve Yükseleni Balık, Yengeç, Akrep, Boğa ve Terazi olan izleyici grubunun asla kaçırmamaları gereken film-Bu grubun dışındakiler izlemesede olur film onlara göre değil çünkü)

Palçik'te öğretmen olan bir Yazar, Moskova'ya yazdığı aşk romanını bastırmak için gelir fakat Yayıncı romanı yetersiz bulur ve basmaz. Yazar, Aşk hakkında roman yazmak için aşkı yaşamak ve aşık olmak gerektiğini anlar.

Tam bu sırada kırmızı ışıkta Nadia(Milla Jovoviç) aracıyla geçerken Yazar'a çarpar. İlk başlangıçta basit bir aşk hikayesi zannetiğiniz bu film ilerleyen karelerde sizi hem gülümsetecek, hem duygulandıracak hemde bazı sahnelerde ağlatacak cinsten.

Zira filmde saf ve temiz aşkın aslında mümkün olduğunu bunun temelininse iyilikten geçtiğini, iyi olmanın temelinde ise adalet ve merhamet aynı zamanda dürüstlük olgusu yattığını iyice açmakta.

Özellikle Sokak çocuklarının maçı kazanmak istemelerinin sokakta hayattın zorlukların da öğrendikleri takdikleri futbola uygulamalarının kazanma arzusunun şöhret için değil "Anne ve babalarının onları sokaklara bırakmakla ne kadar hata ettiklerini Rusya 12 Yaş grubu şampiyonu olupta televizyonda görüp üzülmeleri" için bunu anlatması ise gönülsüz ve kazara antrenör öğretmen-Yazar'ı düşündürür, duygulandırır. Kendi düğününe gidememek pahasınada olsa kalır ve Şampiyonluk için çocukları motive eder. Olaylar bundan sonrada çok ilginç seyir alır.

Usta oyuncu Milla Jovovich, Ölümcül Deney filmlerinde gösterdiği başarıyı güzelliği ve zerafetini bir Rus filminde de oyunculuğu ile kanıtlamaktadır. Yapımcı Timur Bekmuhammetov ve Film ekibi takdire şayan iş çıkarmış gerçekten.

Filmin verdiği En Önemli Mesaj: Başınıza gelen olaylara hep kötü gözle bakmayın, bir olay başınıza gelmişse bunun mutlaka bir nedeni vardır. Tesadüf diye bişey yoktur. Yeteri kadar sabreder ve çabalarsanız dürüstlükle ve adaletle tabiki, hayat size çok güzel sürprizler hazırlar ve sunar.

İşte Filmin Künyesi

Gösterime Girdiği Tarih: 17 Şubat 2011
Yapım: 2011
Oyuncular: Konstantin Khabenskiy, Milla Jovovich, Ivan Urgant, Sergey Garmash
Tür: Komedi, Romantik, Spor
Senaryo: Roman Nepomnyashchiy
Yönetmen: Levan Gabriadze
Alternatif İsim: Vykrutasy

Filmi izleyebileceğiniz link:http://www.filmizle.com.tr/lucky-trouble-altyazili-6-1.html

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..