Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bu gece TV'de bu filmi mutlaka izleyin.

Bu gece TV'de bu filmi mutlaka izleyin.
 

Gerçek Hachiko


 

Eğer bir gün Tokyo'ya giderseniz, Shibuya istasyonunun kapısında bir köpek heykeliyle karşılaşacaksınız. Bu heykelin arkasında ise gerçek bir hayvan ve sadakat öyküsü vardır. 
10 Kasım 1923 de doğan ve 8 Mart 1935 de ölen bir köpeğin duygu yüklü bir yaşam öyküsünü izlemek istiyorsanız bu akşam TRT 1 saat 23.00 de yayınlanacak olan başrollerinde Richard Gere'in de yer aldığı orjinal ismi "Hachi: A Dog's Tale" olan "Hachiko" filmini mutlaka izleyin.
 
Benim bu filmden  değerli blog yazarı Ali Gülcü'nün geçmiş yıllarda yazmış olduğu bir blog sayesinde haberim olmuştu. O blogu okuyunca filmi internetten izlemiş ve çok etkilenmiştim.. Bu akşam ise televizyondan tekrar izleyeceğim.
 
Belki bu filmi daha önce izlediniz. Ama izleyenler de umarım bir kere daha izlemek isteyeceklerdir. Hiç izlemeyenler ise mutlaka izlesin diyorum. Pişman olmayacaksınız.
 
Bu gece: Saat 23.00 TRT 1
 
 
 
 
 
Hachiko'nun Tokyo'daki heykeli
 
MİLLİYET GAZETESİNİN BUGÜNKÜ CADDE EKİNDEKİ TELEVİZYON PROGRAMINDA YAYIN AKIŞINDA BU FİLMİN ADI VE TANITIMI OLMASINA RAĞMEN, TRT 1 TELEVİZYONU PROGRAM DEĞİŞİKLİĞİ YAPARAK ŞUBAT ADLI DİZİYİ YAYINA ALMIŞTIR.
 
BUNDAN DOLAYI HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM.
 
BU FİLM İZLEMEYENLER İNTERNET ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİRLER. İLGİLİ LİNKLERDEN BİRİNİ AŞAĞIYA KOPYALIYORUM.
 
 
 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..