Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '08

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Bu gerçekten bir yarışma mı?

Bu gerçekten bir yarışma mı?
 

sununcular bile yarışmacıların özel hayatlarını karıştırmaktan çekinmiyor


SHOW TV ekranlarında yayınlanan "Benim annem dans edemez" yarışması adeta bir tartışma yarışmasına dönüşüyor.
Jüri üyelerinin sayesinde yarışmacılarla üyeler arasında sürekli tartışma ve tatsızlıklara yol açan çekişmeler hiç bitmiyor.

Geçen seneki "Buzda dans" yarışmasında da aynı olaylar yaşandı. Jüri üyeleri hatta bence bile bile polemiklere girmek için sanki sıraya dizildiler. Zaten iyi performans sergilemek ve halkın beğenisini toplamak için elinden gelen çabayı gösterip, çok emek veren yarışmacılar puan almak dışında her türlü tepkiyle karşılaştılar.

Yarışma izleyeceğiz diye ekran başına toplaşıp heyecanla birbirinden kaliteli dans yarışması sergileyen yarışmacıları beklerken dakikalarca bitmeyen polemik ve tartışmaları dinlemek zorunda kalıyoruz.

Bu yarışmada da polemiklerin, hatta kavgaların tükenmediğini görüyoruz.
Süslenip-püslenip "halkın karşısında daha artık saygın ve seçkin görünmek" isteyen jüri üyeleri aslında çok önemli bir makamı unutuyor: Gerçek asalet ve güzellik ilk önce insanın kendine son derece saygı ve değer vermesi ile oluşuyor. Yarışmacılara hakaret niteliki "ezik", "şımarık" ve bunun gibi yakışıksız kelimeler kullanan jürinin gerçek asalet sahibi olmasından kuşku duyarım!

 
Toplam blog
: 51
: 820
Kayıt tarihi
: 18.02.08
 
 

1978 doğumluyum. Bakü'de doğdum. Ben Kayseri'de yaşayan Azerbaycanlıyım. Kayseri'de yaşıyorum. Be..