Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '07

 
Kategori
Futbol
 

Bu haber doğru çıkmasın başkan

Bu haber doğru çıkmasın başkan
 

Sayın Mehmet ÖZHASEKİ

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor ve Erciyesspor Onursal Başkanı…

Sayın Başkan…

Dün, İstanbul gazetelerinden şöyle bir haber vardı. Mutlaka okudunuz.

“Onursal başkanlığını AKP’li Mehmet Özhaseki’nin yaptığı Kayserispor’un yönetimi, ‘Genel seçimde oy kaybına uğrarız’ endişesiyle milli futbolcunun satışını 22 Temmuz sonrasına bıraktı.

Roberto Carlos, Gökçek Wederson, Colin Kazım Richards, Ali Bilgin, Gökhan Gönül ve İlhan Parlak’ı transfer eden Fenerbahçe, bir yıldızı daha renklerine bağlamak için gün sayıyor. Sarı lacivertli kulüp, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray’ın da talip olduğu Kayserispor’lu Mehmet Topuz’u, son anda bir aksilik çıkmadığı takdirde 22 Temmuz’daki genel seçimlerden sonra kadrosuna katacak.”

Bu haberde ne kadar “Gerçek payı” var Sayın Başkan…

Eğer Mehmet TOPUZ’un transferi “Seçim” gerekçesi ile 22 Temmuz’dan sonraya ertelendi ise;

Birincisi, sporun içine siyaset karıştırdığınız için…

İkincisi ise, bu güne kadar “Satmayacağız” dediğiniz halde bir siyasinin (Kim olursa olsun önemli değil) baskısı ile Kayserispor’u önümüzdeki seçimde zor duruma soktuğunuzda, ilk yerel seçimde de bu durum sizin aleyhinize kullanılmayacak mı?

Recep Tayyip ERDOĞAN’ın siyasi kariyeri için Abdullah GÜL’ü feda eden Kayseri şehri olarak, yine aynı kişi için Türkiye’nin en başarılı, bilgili, şerefli, dürüst Belediye Başkanını da kaybetmesine izin mi verelim?

Sayın Başkan…

Olabilir ki, böyle bir niyet vardır ve siz de bu girişime ışık yakmış olabilirsiniz. Bunu, siz açıklamadan bilemeyeceğiz elbette.

Ama “Testi kırılmadan” uyarımı ben naçizane ve âcizane yapayım…

Eğer seçim sonrası Mehmet TOPUZ, her hangi bir takıma transfer olur ise, inanın ki bu sizin de siyasi hayatınızın sonu olur…

İki nedenle…

Birincisi Kayserispor’un geleceğini elleriniz ile karatmış olursunuz, ikincisi ise bir kez daha Recep Tayyip ERDOĞAN’ın kazdığı kuyuya düşen ikinci siyasi olursunuz…

Birincisinin hesabını veremezsiniz…

İkincisinin hesaP ise bizi ilgilendirmez. Daha çok gençsiniz, faydalı olacağınıza inandığımız yaştasınız, size yazık olur.

“Demediniz ki” demeyin diye seçim öncesi uyarımı yapıyorum.

Esen kalınız, akıllı kalınız…

16 TEMMUZ 2007

Fotoğraf: Hürriyet Gazetesi

 
Toplam blog
: 1104
: 918
Kayıt tarihi
: 28.01.07
 
 

Emekliyim ama “Tekaüt” değilim. 1961 yılından beri değişik “Anadolu” gazetelerinde yazdım. 1984-8..