Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Bu hafta sonuna özel '

Bu hafta sonuna özel '
 


Günümüz ekonomisinde vatandaşımıza teğet geçen ekonomi kriz malumunuz. Bir çok işyeri kepenk indirirken, işsiz kalırken üç maymunu oynuyoruz. Parayla oynayanların bile parasız kaldığı dönemde, kendini sahneye adamış tiyatro sanatçılarımızın ve sahnelerin durumu içler acısı. Elbette ki sözüm Devlet Tiyatroları dışına, zira onların arkalarında -devlet- var ama özel tiyatrolar üç-beş seyirciye perde açıyor, boş koltuklar ne kirasını ödüyor, ne oyuncu maaşlarını. Sonra perdeler kapandığında sadece " yazık ya, bunlar da tiyatroyu kapadı" deyip milletçe adet edindiğimiz sonradan pişmanlıkların maalesef faydasını göremiyoruz. İşte yılların tiyatro sanatçısı, kendini sahneye adamış bir üstadımız Abdullah Şahin ve sahneye gönül veren Abdullah Şahin Tiyatrosu emekçileri de perde kapatmamak için direnenlerden.

"Bir kereden bir şey olmaz" denir ya hani, bir kez bu oyunu seyretmek için cebinizden çıkacak para biliyorum ki sizi zorlamayacak ama koltuklar ne kadar dolarsa kira ödenebilir, bir oyuncu ya da sahne arkasındaki görevli evine alışveriş yaparak gidebilir.

O nedenle sizi ve dostlarınızı bu hafta sonu için tiyatro emektarlarına ve perdelerimize sahip çıkmak adına destek olmanız için bu güçlü kadrolu oyuna davet ediyorum.

Bilet Ücretleri : Kontenjan Listem için giriş ücreti 20 TL' dir
( Gişe Bilet Ücretleri : 25 TL' dır)

ABDULLAH ŞAHİN HALK TİYATROSU
"Gazino Bülbülü" / Alaturka Müzikal

Yer: Profilo Kültür Merkezi
13 Şubat Cumartesi : 20.30
14 Şubat Pazar : 18.30


Kesin gelecek arkadaşlar rezervasyon için 0532 233 60 21 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 88
: 392
Kayıt tarihi
: 13.11.07
 
 

Nisan -1970 İstanbul doğumlu. Genç Kuşak Aktüel dergisi genel yayın koordinatörü. Haftalık yayımı..