Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '12

 
Kategori
Astroloji
 

Bu hafta yıldızlar neler söylüyor

Yıldızlarınız bugünlerde neler söylüyor
 
KOÇ ve Yükselen Koç burçları, Uranüs'ün aşk,çocuklar,eğlence evinize yaptığı olumlu durum, sevdiklerinizle evinizde keyifli toplantılar,beklenmedik haberler almanıza neden olabilir. Ancak Ay ilişkiler evinizden geçmekte,varsa eşiniz, sevdiğiniz kişi,yada ortaklarınızla aranızda aşırı sahiplenici olmanıza, kıskançlıklar nedeniyle tatsız konuşmalara neden olabilir. Sosy
 
al ilişkilerinizde duygusallığınızın yüksek olması , bu günlerde, objektif olmanızı engellemesine izin vermemeye çalışmalısınız.
 
Boğa burçları ve Yükselen Boğa'lar; İletişiminizin ypğun olduğu bu dönemde, yeni kişilerle tanışmalar, beklenmedik güzel haberler, çok yakın çevrenizle ilgili temaslar oldukca hareketli diyebiliriz. Sizden olgun kişilerin fikirlerine önerilerine bu günlerde dikkat edin.. Jüpiter halen para evinizde, dokunduğu alanlarda hayatınızı genişletmeye devam ediyor.
 
İkizler burcu yükselen İkizler; Jüpiter eviniz, kariyeriniz yakın çevreniz ve ailenizle ilgili alanlarda yaşamınıza hareket getiriyor. Bir yanda yakın çevreniztarafından üzerinizde bir baskı hissederken bir yandan işinizle kazancınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Ev ve çalışma ortamınızda değişiklikler yenilikler yapabilirsiniz. Son derece enrjik olduğunuz bu günlerde bekar olanlarınızın aşk ilişkilerinde talihleri açık olacaktır. Çocuk sahibi olanlarınız onlarla fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. İş hayatınızda bu günlerde karşınıza bir fırsat çıkacaktır..
 
Sevgili Yengeç burçları ve Yükselen burç Yengeçler; Venüs burcunuzda seyrini sürdürmeye devam ediyor.Haftaya sakin başlayacağınızı söylemeliyim. Eminim ki Bayram boyunca dargınları barıştırmakla uğraştınız. Dürüst ve içten olacağınız bu günlerde üstleriniz tarafından takdir edileceksiniz.
 
Aslan burçları yükselen Aslanlar, bugün çocuklarınıza ve yakın çevrenizle daha fazla ilgilenebilir,yollarla akrabalarla ilgili sorunlar yaşanması olasıdır. Ancak fikirlerinizin daha tarafsız olacağı bu günlerde yaratıcılığınız da artıyor.
 
Başak burçları ve Yükselen Başaklar; yükselen Başak burçları bugünün ilk yarısını sıkıntılı geçirebilirler, iç dünyanızdaki dalgalanmalar, yüzleşmek istemediğiniz konular size rahatsızlık verebilir. Şayet kendinize karşı dürüst olabilirseniz eksikleri daha net görebilirsiniz. Manevi değerlerinize bağlandığınız bu dönemde kendinizi oldukca rahat hissedeceksiniz.
 
Terazi burçları ve Yükselen Teraziler; Yaratıcılığınızın arttığı günlerdesiniz,mesleki alanınızdan geçen Venüs kariyeriniz, yeni atılımlar, iş görüşmeleri açısından olumlu fırsatlar getirecektir sizlere. Dostlarla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Ancak harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Enerjinizi hobilerinize yönlendirmek en uygun sonuç gözüküyor.
 
Akrep ve Yükselen Akrep burçları; Kendinize güveninizin tam olduğu bir dönemdesiniz,etrafınıza yaydığınız sevgi dolu olumlu tavrınız aileniz ve çevreniz tarafından aynı sıcaklıkla karşılanacaktır bu gün. Ayrıca kendinizi, evinizi çevrenizi güzelleştirmek için çok uygun bir dönemdesiniz.
 
Yay burçları ve Yükselen Yay'lar; Dostlarınız, arkadaşlarınızla duygusal paylaşmınızın arttığı bu günlerde birlikte iş yapmak,ortaklık planları yapmak, birlikten kuvvet doğar fikrini hayata geçirebileceğiniz çok olumlu bir dönemden geçmektesiniz. Eş, anne, kardeşler , çocuklarınızla zaman geçirmekten keyif alacağınız bir dönemdesiniz.
 
Oğlak ve Yükselen Oğlak burçları; Ortaklarınız, varsa eşiniz, sevdiğiniz kişilerle aranızdaki sorunları, karşılıklı konuşarak çözümlüyebileceğiniz çok uygun günlerdesiniz. İş arkadaşlarınız,birlikte çalışılan kişilerle aranızdaki iletişim sorunları özellikle karşı cinsle anlaşmazlıklara karşı sakin kalmaya çalışmanız yararınıza olacaktır.
 
Kova ve Yükselen Kova burçları; Yolculuk isteğinizin yükseldiği bir dönemden geçmektesiniz, ancak bir yanınız alışkın olduğunuz yerden uzaklaşmakta istemiyor gibidir sanki. Yurt dışı bağlantıların yoğun olduğu duygusal açıdan aşk ilişkileri, flörtler, evli olanlarınız çocuklarıyla ilgili paylaşımların olduğu keyifli bir kaç gün sizi bekliyor. Ancak ailevi konularda alım satım, gayrimenkul miras v.b. davalarda aceleci davranmamaya , her noktaya dikkat etmeye çalışın.
 
Balık ve Yükselen Balık burçları; Sizin için biraz karışık bir dönem olsa da, oldukca iyimser ve pozitif olacaksınız.Kısa yolculuklar, kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızla yapılacak keyifli sohbetler ve aktiviteler bu hafta sizi rahatlatacak gibi görünmektedir. Kişisel çalışmalarınız için eğitim,seminerler, medyaya yönelik anlaşma ve çalışmalar için anlaşma ve çalışmalara çok uygun bir dönemdesiniz.
 
Toplam blog
: 6
: 2476
Kayıt tarihi
: 14.02.12
 
 

Ben Perhan Ülker olmaz İstanbul Ortaköyde doğdum.. İlk gençlik yıllarımdan beri Asrtolojiyle ilgi..