Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '07

 
Kategori
Güncel
 

Bu hepimizin yasıdır !!!!

Bu hepimizin yasıdır !!!!
 

Çok garip bir dünyada yaşıyoruz. Bir taraf zevk-i sefa içerisindeyken, diğer bir tarafın yürekleri kan ağlıyor. Zaman tek yürek olma zamanıdır artık.

Vatan ağlıyor, analar, babalar ağlıyor, yavrular en masum gözyaşlarını döküyor, elleri kınalı eşler tabutlara sarılıp sessiz çığlıklar atarak uğurluyorlar erlerini, yiğitlerini.. Ne yürek dayanıyor, ne dil susuyor. Onlarla birlikte hepimiz ağlıyoruz. Lanetler içerisinde ekran karşısında izliyoruz olanı biteni.

Ben de bir anneyim, ama bu sefer kendimi bir asker annesi olarak, yürekleri dağlanan anneler yerine koyuyorum. Koyuyorum da dayanamazmışım geliyor bu acıya bu şekilde, haince yavrumun elimden alınışına.

Yine koyuyorum da kendimi, sanki dünyanın gücü bendeymiş hissiyle bir mertlik, bir cesaret gelip tek başına karşılarına dikilip aynı acıları yaşatmak geçiyor şehit annesi olarak.

Bu bölücülüğü yapanlar, bu oyunlara maşa olanlar, bu gencecik canlara kıyanlar, hiç mi düşünmezler acaba, atalarımızın bu vatan topraklarının bir avucunu bile düşmana bırakmamak için döktükleri kanları, verdikleri canları..

Bizlerin bu şekilde ekran karşısından destek kampanyalarını desteklemekle, değişecek bir şeyler varsa sonuna kadar teröre karşı her türlü kampanyalara desteğimizi verelim.

Vatan, üzerinde özgürce, korkusuzca yaşanabiliyorsa VATANDIR.

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=71077 Aydın Sevinç ( Bin değil binlerce kişi olalım)


http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=68397 Celal Çelik


http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=71187 Neşe Evrim

 
Toplam blog
: 529
: 3765
Kayıt tarihi
: 29.08.06
 
 

İstanbul'da doğmuşum... Dünyalar tatlısı bir kızım var... Herkesi kolay kolay sevemem... ..