Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '15

 
Kategori
Güncel
 

Bu işten bir şey anladınız mı? 1 Mayıs komünist bayramı tatil, yılbaşı gavur bayramı 4 gün tatil

Bu işten bir şey anladınız mı? 1 Mayıs komünist bayramı  tatil, yılbaşı gavur bayramı 4 gün tatil
 

 
Karşıysan yasak etmen gerekmez mi? Üstelik bir de tatil ediyorsun. Bildiğimiz AKP'nin kıvırcık siyaseti işte; öyle yapıyor, böyle gönlünü alıyor. Sözde karşıyız ama insanların isteğine saygılıyız diyorlar.
 
4 gün Noel tatiline dini kesimlerden de tepki yok. Hani siz karşıydınız. 4 gün tatil canım, kışın ortasında !İnsan böyle bir şeye karşı olur mu! Hem hükumetin de  bir bildiği vardır.
 
E önü seçim. Hizmetler de fena değil. AKP'nin sorunu zaten demokrasi konusundaki arızalı imajı. Aklanmayı boş ver, hırsızların kurban kesilerek karşılandığı bir ülkede yaşıyoruz.
 
AKP'ye karşı olanlar demokrasi nedeniyle karşı. "Bakın biz Twitteri kapattık ama 1 Mayıs'ı tatil ettik.4 gün yılbaşı tatilini ateistler bile vermez"
 
AKP'nin cin siyaseti... İnternet AKP'nin belalısı. Gazeteler,gazeteciler hiç olmasa...1 Mayıs'ı bayram ilan etmek AKP'ye ne kaybettirir? Bayram ilan etsen de etmesen de kutlanıyor zaten. Ancak Taksim maksim yok. Bayram ama kutlanmayacak. Otur evinde Lenin belgeseli izle!
 
4 gün yılbaşı tatili... Hıristiyanlarda da var mı bu kadar tatil. Müslüman bir ülkede İsa'nın ruhuna bayraklar yarıya indirildi! AKP karşı ama yılbaşı insanlar için önemli; cübbeli bile tebrik atmış. Üstelik yılbaşı demek turist demek. Para gelsin de Hollandalı kızlar sakalımızı çeksin!
 
Oteller doldu boşaldı. Oteller kimin? AKP yandaşlarının. Bütün bunlar Davudun oğlunun Noel bayramına hoşgörüsünden olabilir mi? Neden çok açık: Oy, para, imaj...
 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..