Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '12

 
Kategori
Futbol
 

Bu kadar da saf olmak ne kazandırır??

YDemirören göreve başladıktan sonra oynanan üçüncü BJK -  GS maçı . ine hakem GS lehine hata yaparak BJK ye zarar verdi. Üstelik bu hataların hakem hatası olarak açıklanması mümkün değil. Hakem ismi ne olursa olsun istek ve beklentisi aynidir. İyi maç yönetmek , başarılı olmak ve çok para kazanmak . Pazar günü Bülent Yıldırım alakasız penaltı verdi. Daha önce Hüseyin Göcek'in yaptığı gibi BJK yi doğradı Şimdi soru şudur. MHK başkanı ve TFF başkanı daha önce benzer durumlarda neler yapmıştı ? Diğer başkanlara noktalı sms ler attığı için cezalar yiyen Sn Yıldırım Demirören şu anda TFF nin en başında ve yetki ve otoriteyi kullanan başkan ne yapmaktadır. 

Hüseyin Göcek , BJK yi katletteikten sonra Cüneyt Çakır ile CL maçına ve sonrasında EURO 2012 gitmişti. Yani Sn Demirören BJK ye doğrayan hakeme hiç bir şey yapmamıştı.Şimdi Bülent Yıldırım için ne yapılacak ? Hiç bir şey. Belki örtülü ödüllendirilecek. Bunu önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

Ancak görünen şudur ki , BJK li MHK başkanı ve TFF başkanı geçmişte görev yaptıkları kulüplerinin hakemler tarafından hakkının yenmesinden rahatsız olmamaktadır. Hatta öyle bir  tavır içindelerdir ki Bülent Yıldırım gibi FIFA kokartlı hakem olmayan bir penaltıyı GS vermekte sakınca görmemektedir.

Bunu, Bülent Yıldırımın kişisel hatası olarak görmek ve normal hakem yanlışlığı olarak yorumlamak fazlaca saflık olur. Daha önceleride hatırlayacak olursak bu yanlışa düşmeyiz. Maalesef Demirören BJK başkanı olarak yaptığı konuşmalar ile bugün yaptıkları tamamen zıtlık içindedir.

BJK  taraftarı, üyesi,yöneticisi  hakemlerin takımlarını korumasını beklemez. Bunu istemez dahi. Ancak sahada kazanmdığı maçın hakemin yok yere penaltı ile elinden gitmesinide kabul etmez. MHK ve TFF Başkanı nasıl BJK lidir çoktan belli olmuştur.

TFF ve MHK başkanının BJK kulüp üyeliğinden istifaları doğru olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..