Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '16

 
Kategori
Felsefe
 

Bu kanları kim döküyor?

Bu kanları kim döküyor?
 

 Bundan onbir ay önce Rus uçağını düşürdük öyle mi?

O günlerde bizim tekstil piyasanın bazı ulemaların ağızlarından şu sözler çıkmaya başlamıştı;  "savaşsa savaş. Dinimiz için savaşacağız."

Olayları beş duyunun dışından algılayanlara; "soğuk savaş dönemlerin tarih olalı onlarca yıl oldu. Yeni dünya düzeninde anlaşma kararı hiç bir ülke hiç bir ülkeye saldıramaz. Uçak düşürme olayı uluslararası tuccarların bir oyunudur, Rusya'da satılmakta olan domateslerin Rus mafiyası tarafından pahalıya satılması oyunudur" demiştim.

Dün, Recep Tayyip Erdoğan'ın dostu Putin ile Türk enerji akımı anlaşması imzalandı. Erdoğan konuşmasına "dostum Putin" diyerek başladığından dolayı "dostu Putin" diye yazdım.

Ne demiştim?

Uçak düşürme olayı bir oyundur!

Düşünün, Rusya ile Türkiye arasında herhangi bir savaş durumu yokken, neden Rus uçağı sınır ihlalı yaparak topraklarımızı taciz etsin ve savaş nedeni doğursun?

Akıl var mantık var.

Hala kimin tarafından düşürülmüş olduğu tespit edilemeyen trajik durum, yukarıda da belirttiğim gibi uluslararası petrol gaz silah dolar tuccarlarının stratejisinden başka bir şey olmadığını düşünüyorum.

Yeni dünya düzeninde dünyada artık savaş diye bir kavram yoktur. Birleşmiş Milletler tarafından bu durum kayıt altına alındığına göre, ciddi anlamda herhangi bir ülkenin herhangi bir ülkeye karşı ucak tacizi yapması da söz konusu olmadığına göre yaşanan olay günün şartlarına göre dünya politikacılarının ayakta kalabilmeleri için izlemiş oldukları yapay stratejileridir.

Sürekli tekrarlamış olduğum bir lafım var..

Dünya liderler ülkeleri değil, şirketleri yönetiyorlar..

Bakın bugün Putin ile anlaşma imzalandı enerji akım konusunda..

Neden?

Hani uçak düşürülme hadisesinde karşılıklı olarak kılıçlar çekilmişti adeta, ne oldu?

Dün dündü, bugün bugün!

Savaş'tan bahsediyorduk değil mi?

Günümüzde yaşanmakta olan Ortadoğu ekseni etrafındaki durum savaş değil, Emperyal ülkelerin örgütlemiş olduğu taşeron terör örgütlerin mezhepler üzerindeki çatışmalarıdır. Bu çatışmaları dolaylı yollardan yöneten gene emperyal ülkelerin tuccarlarıdır, zira onların amacı mezheplerin doğruluğunu ortaya çıkarmak değil Ortadoğu'nun yeraltı kaynaklarını ele geçirmektir. Eğer savaş söz konusu olmuş olsaydı üç gün bilemediniz on gün çatışma süredi değil mi okurlarım?

Demek ki neymiş?

Dünyada yaşanmakta olan olaylar savaş değil, dünya tuccarları daha çok kazansın diye mazlum insanların ölümüne yol açan ve koskoca binaları harabeye dönüştüren, komplo teorileri ile gerçekleştirilen terör olaylarıdır ve bu terör olaylarının baş sorumlusu da Washington'dur!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..