Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '14

 
Kategori
Güncel
 

Bu kez hepimiz Gazze olamadık!

Gazze'de yer gök, KAN KIRMIZISI!

Müslümanlar, her zaman zulmün ilk hedefi!

Gazze'de günlerdir insanlık can çekişiyor. İsrail'in hedefi, önceliği kadın ve çocuklar... Taş üstünde taş, yeryüzünde nefes alan bir tek Gazzeli bırakmamak! Kulağa vahşice gelse de, bizler duyduğumuzda tüylerimiz ürperse de bu durumu yaşamak zorunda bırakılanlar var.

Savaşla yaşamaya alışmak zorunda bırakılanlar... Küçük yaşlarında topa, bebeğe, horoz şekerine doymadan, üniformaya, gaza, topa, tüfeğe, ÖLÜME mahkum edilen çocuklar var. Gazze'den servis edilen karelere bakmaya yürek dayanmıyor ama Müslüman bir ülkede Müslümanların ölmesi bana dokunmayan bin yaşasın mantığı ile es geçiliyor. Sosyal medya ağları lanetlemelere, acıma duygularıyla dolu. Ama gerçek medya, halk! Durum orada da aynı mı acaba ?

Ağaç kesildi bahanesi ile sokağa dökülüp aylarca direnen vatandaşlarımız; Bu kez ağaç değil, oyuna doymamış çocuklar, evlat acısıyla kıvranan kadınlar, Müslümanlar KESİLİYOR! ! Neredesiniz?

Gezi olaylarında, ortalığı tozu dumana katanları manşet yapanlar, Gazze'de taş üstünde taş kalmadı; NEREDESİNİZ?

Anlayacağınız bu kez "hepimiz GAZZE OLAMADIK!"

Affet bizi GAZZE!

Sen kan gövdeyi götürürken yiyecek kuru ekmek bulamadın belki ama bizler kuş sütü eksik iftar sofralarında sana yapılan zulmü SEYRETTİK! "Tüh tüh!" "Vah vah!" ve lanetlemelerden sonra kanalı değiştirdik...

Senin çocukların ölümle burun burunayken, kucağında kanlar içindeki yavrunun cesedi ile feryat ederken bizler çocuğumuza bayramlık almak için gittiğimiz mağazanın televizyonun ekranında "sessizce" izledik! Sonra çocuğumuza sarılıp arkamızı dönüp gittik!

Sen top tüfek seslerinden uyuyamazken biz sıcaktan uyuyamadık, sahil kenarlarında son model telefonlarımız ile acını SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞTIK!

Senin çocukların oynayacak top bulamazken bizler Dünya Kupası'nın heyecanına daldık.

Senin kanın petrole endekslenmiş iken biz benzine yapılan zamın derdinden seni düşünemedik.

Herkese kucak açtık şu ülke topraklarında ama senin acını dindirecek bir kucak bulamadık, bir seni barındıramadık, bir Ermeni öldüğünde top yekün Ermeniliğe soyunduk da sen 11 günde 240 kişiyi toprağa verdin de bu kez HEPİMİZ GAZZE olamadık!

Affet bizi GAZZE!

SANA YAPILAN ZULMÜ UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...

 
Toplam blog
: 37
: 219
Kayıt tarihi
: 05.10.12
 
 

Anadolu İletişim Meslek Lisesi & Radyo TV mezunuyum. Özel bir radyoda çalışmaktayım, köşe yazarlı..