Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Bu kış ihtiyacımız olan 5 çanta modeli

Bu kış ihtiyacımız olan 5 çanta modeli
 

Victoria Beckham, sahip olduğu çanta modelleriyle da her daim biz kadınların radarında...


Bir kadın için sahip olduğu çanta asla yeterli değildir… Trendlerin yanı sıra bu kış gardırobumuzda mutlaka olması gereken çanta modelleri hangisi biliyor musunuz? İşte, bu 5 model hayatınızın sonuna kadar yanınızda olmalı…

1. Küçük el çantası
?Bu modelin bu kış her rengi makbul. Ancak gerçekten kaliteli ve klasik bir model istiyorsanız o zaman önerim siyah ya da kahve tonları olacak. Bu iki renge yaptığınız yatırımın modası gerçekten geçmiyor ve neredeyse her sezon kullanılıyor.  Küçük el çantaları özellikle akşam davetleri için mükemmel yardımcılar. Özel buluşma, sinema ya da arkadaşlarla çıkılan akşam yemeği fark etmez, omuzda ya da postacı gibi çapraz kullanabileceğiniz modellerle hem şık görünür hem de rahat edersiniz.

2. Sırt çantası
Orta büyüklükteki bir sırt çantası artık günün her saatinde kullanılıyor. Başka çantalarla rahat edemiyorsanız, sırt çantası vazgeçilmeziniz olacaktır. Çünkü ofiste, alışverişte ya da yürüyüşte içine ihtiyacınız olan her şeyi rahatlıkla atabilirsiniz sırt çantanızın. Sırt çantası, yanınızdan asla ayırmadığınız cüzdanınız, ev anahtarınız ve cep telefonunuzun yanı sıra makyaj çantanızı, iPad’inizi hatta spor eşyalarınızı bile yanınızda taşımasına olanak sunuyor. Tabii ki, bu modeli en pratik kullanımı sırtta taşımak ama daha stil bir görünüm için kolunuzda ya da tek omuzda da kullanmanız mümkün.

3. Clutch
Gecelerin vazgeçilmez aksesuarı o... Kokteyl elbiselerinin ya da tuvaletlerin vazgeçilmezi. Omuzda taşımak yerine elimizde fazla yer kaplamayan bir model özel davetlerde hep yanınızda olmalı. Tek soru, klasik bir deri model mi tercih etmeli yoksa canlı tonlarda veya metalik görünümlü bir model mi? Ayrıca aklınızda olsun, kolunuzun altına sıkıştıracağınız clutch’la gündüz ofise giderken ya da alışverişe çıkarken kullanabilirsiniz.

4. Heybe çantalar                                                                                                                                   ‘Bucket bag’ya da nam-ı diğer heybe çantalar, sezonun vazgeçilmez aksesuarları arasında. Mansur Gavriel gibi son dönemin revaçta markası farklı modelleriyle kadınların hayli ilgisini çekiyor. Nedeni de, bu küçük heybelerin cool görünümlerinin yanı sıra hem şık hem de her tür tarza rahatlıkla uyum sağlıyor olması.

5. Klasik omuz çantası
Gündüz için mükemmel bir eşlikçi. Çünkü iç haznesi oldukça geniş. Yani içini doldurmak için elinizi korkak alıştırmanız gerekmiyor. Laptop, çocuğunuzun oyuncakları, topuklularınızı taşıyabileceğiniz gibi gece de ofis çıkışı bir davete katılacaksınız, mükemmel bir gece çantasına dönüşüyor. Kaliteli bir model hafta sonu kullanımı için de ideal şık deri modelleri ise iş toplantılarında meraklı gözleri üzerine çekebilir.

 
Toplam blog
: 248
: 438
Kayıt tarihi
: 27.04.16
 
 

Almanya'da doğdu. Oradaki öğreniminin ardından üniversite eğitimi için Türkiye'ye döndü. Gazeteci..