Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Bu Kışın Popüler Jean Modelleri ile Havalı Kombinler Oluşturmanın Sırları

Bu Kışın Popüler Jean Modelleri ile Havalı Kombinler Oluşturmanın Sırları
 

Asla vazgeçemediğimiz jeanler 2017 kış sezonunda hangi modellerle karşımıza çıkıyor?...

Her sezon değişen jean trendleri ile jean pantolonları her defasında yeniden keşfediyoruz, yeniden kombinlerimizin hit parçası yapıyoruz. Ufaklı büyüklü tasarım ve dikiş farklılıklarıyla karşımıza bambaşka hallerde çıkan jeanler, kombinleri de tarzlarına göre şekillendiriyor, sokak modasına da yön veriyor. 

2017 kış modasına baktığımızda, bir jean pantolonla şık olmak mümkün mü? Evet, mümkün! Rahat olmak mümkün mü? Evet, mümkün! Stil sahibi olmak mümkün mü? Evet, mümkün! O halde, bu kış jeanlere yatırım yapmak için hala ne bekliyorsunuz? :)

Bu kışın popüler jean modelleriyle sokaklarda nasıl kombinler tercih edilmiş, bir bakalım. Hem jean trendlerini görelim hem de havalı kombinler yapmak için ufak stil ipuçlarını keşfedelim. 

Sezonun en havalısı yamalı jeanler!

Patchwork dediğimiz yamalı jean modelleri 2017 kış sokak modasını oldukça fazla meşgul ediyor. Farklı renklerde denim kumaşların yama şeklinde bir araya getirilmesiyle oluşan ve farklı ve modern tasarımları ortaya çıkaran patchwork jeanlerle şık ve klasik kazaklar kombin yapılarak hoş bir tezat oluşturulabilir.  

RESİM - 1

Mom jeanleri transparan dokunuş ile modernize etmek!

Anne jeani olarak da bilinen "mom jeans" annelerimizin gençlik anılarından çıkıp bizim gündelik koşturmacalarımıza eşlik etmeye devam ediyor. Yüksek beli, hafif bol kesimi, dar ve kısa paçası ile 2017 kışında son haline kavuşan anne jeanini, ipek ve şifon bluzlarla hem şıklaştırabilirsiniz hem de nostaljik havalarına modern bir tat katabilirsiniz. 

RESİM - 2

Artık yırtık jeanler çok seviyeli!

Bir dönem neredeyse tüm bacağı açıkta bırakan yırtık jeanleri üzerimizden çıkarmıyorduk. Ancak bu sezon jeanlerin yırtıklık seviyesi bir nebze azaldı. Daha kapalı ve yıpranmamış jeanler tercih ediliyor. Basic bir tişörtle böyle bir jeani tamamlamak çok sıradan olabilir ama kombinin üzerine alacağınız göz alıcı bir kaban ve büyüleyici güzellikte bir çift ayakkabı size bambaşka bir hava katabilir. 

RESİM - 3

Bol paçalı jeanlerin bol kollu bluzlarla uyumu!

İspanyol paça olarak da söylenen "flared jeans"ler bu kış da popüleritesini sürdürüyor. Üstelik yama trendini de içine katmış görünüyor. Bol paçalı jeanlerle yine sezonun favorisi uzun kollu ya da bol kol kesimine sahip bluzlar ya da trikolar ahenkli bir görüntü oluşturabilir.

RESİM - 4

Kısa paçalı jeanler bir tık daha yukarı!

Zaten çok uzun olmayan jean paçalarına ince bir kıvırma işlemi de biz yapıyoruz. Tabi bu işlem kısa ve aynı zamanda dar paçalarda hoş görünecektir. Yani bu kombinden de anlaşılaşacağı gibi bu sezon beller yüksek, paçalar kısa modeller daha bir ön planda. :)

RESİM - 5

Diğer jean kombinlerinden ilham almak için ve moda yazılarımın devamını okumak için blogum "PIMOOD" a uğramayı unutmayın.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..